Ruoka

Mezepöytä kutsuu nauttimaan itäisen Välimeren mausteisista mauista – nämä tahnat sulavat suussa pienten liha- ja kasvisannosten kanssa

Mezet ovat suosittuja pieniä alkupaloja, joita voidaan syödä myös läpi aterian tai sellaisenaan esimerkiksi illanistujaisissa. Meze tulee alun perin persian kielen maistaa-verbiä tarkoittavasta mazzidan-sanasta. 

Mezet kestävät jääkaapissa yön yli, joten ne sopivat hyvin vaikka brunssille. Halutessasi voit lämmittää esimerkiksi perunavuoan, lihapullat ja juustokakun ennen tarjoilua, mutta myös ne maistuvat hyviltä kylmänäkin. 
Mezet kestävät jääkaapissa yön yli, joten ne sopivat hyvin vaikka brunssille. Halutessasi voit lämmittää esimerkiksi perunavuoan, lihapullat ja juustokakun ennen tarjoilua, mutta myös ne maistuvat hyviltä kylmänäkin.  Kuva: Harri Kuittinen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mezepöytä koostuu erilaisista mausteisista tahnoista ja kastikkeista sekä pienistä, kylmistä ja lämpimistä kasvis- ja liharuoista.

Baba ganoush on maukas munakoisotahna, salsa harra mausteinen tomaattisoosi ja labne bi toum valkosipulinen jogurttitahna. Kun lisäät monille tuttuun hummukseen punajuurt

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä