Paikallisuutiset

Kokkolalaisravintolasta saatujen salmonellatartuntojen lähde on vielä selvittämättä, sairastuneita arvioidaan olevan kolmisenkymmentä: "Tällainen laajuus alkaa olla harvinaista, mukana on ollut huonoa tuuria", sanoo terveysvalvonnan johtaja

Suositukset sairastuneelle: pese kädet huolellisesti ennen ateriaa ja WC-käynnin jälkeen. Käytä nestesaippuaa ja omaa pyyhettä tai kertakäyttöpyyhettä.
Suositukset sairastuneelle: pese kädet huolellisesti ennen ateriaa ja WC-käynnin jälkeen. Käytä nestesaippuaa ja omaa pyyhettä tai kertakäyttöpyyhettä. Kuva: Anna Samsonov

Vielä ei ole selvillä, mistä kokkolalaisesta lounasravintolasta asiakkaisiin levinnyt salmonella oli peräisin.

Osalla ravintola Sigrid’sissä keskiviikon 27.1. ja perjantaina 29.1. välisenä aikana ruokailleista asiakkaista on esiintynyt vatsaoireita. Oireilun lähteeksi on varmistunut salmonella.

Tartun

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä