Kokkola-lehti

Lauantaina kokataan kimpassa: "Kun on hyvät ohjeet ja hyvät raaka-aineet saa hyvän lopputuloksen ja siten onnistumisen elämyksen"

Jani Kettunen sanoo, että Kokataan kimpassa -konseptin idea on tehdä ravintolatasoista ruokaa kotona helppojen ohjeiden avulla.
Jani Kettunen sanoo, että Kokataan kimpassa -konseptin idea on tehdä ravintolatasoista ruokaa kotona helppojen ohjeiden avulla. Kuva: Sami Kallvikbacka

Tulevana lauantaina halukkaat pääsevät kokkailemaan ammattikokin opastuksella omassa kotikeittiössään.

Gastro Ketun Jani Kettunen ja ViihdemestareidenSami Kallvikbacka järjestävät Kokataan kimpassa -videostriimin, jossa kokataan meksikolaista ruokaa.

– Amerikkalaisten lanseeraama texmex-ruoka on meill

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä