Paikallisuutiset

Lukijan mielipide: Lapsiin panostaminen on arvovalinta keskustalle – "Korkeat energian ja ruoan hinnat kurjuuttavat ihan kaikkia lapsiperheitä."

Lukija muistuttaa mielipidekirjoituksessa, että yhteiskunnan jatkuvuus perustuu lapsiin ja universaalin lapsilisän tarkoitus on olla kaikille vanhemmille pieni kannuste sekä kattaa osa lapsesta aiheutuvista kustannuksista.
Lukija muistuttaa mielipidekirjoituksessa, että yhteiskunnan jatkuvuus perustuu lapsiin ja universaalin lapsilisän tarkoitus on olla kaikille vanhemmille pieni kannuste sekä kattaa osa lapsesta aiheutuvista kustannuksista. Kuva: Jukka Lehojärvi

Valtiovarainministeri Saarikon avaus ylimääräisestä lapsilisästä oli selkeä arvovalintakysymys - keskustalainen sellainen.

On aivan selvää, jos ehdotetaan universaaliin etuuteen ylimääräistä maksupostia, niin silloin se tulee jakaa tasapuolisesti kaikille lapsiperheille. Itseasiassa Saarikon avaus o

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.