Ihmiset 

Sari Puumalaisen syysmenu rakentuu omille resepteille – paahdettu kukkakaalikeitto, peuravorschmack ja punajuurikakku yllättävät makuyhdistelmillään

Näyttelijän työaikataulut määrittävät vahvasti, mitä ja milloin Sari Puumalainen syö. Vapaapäivänä hän nauttii leppoisasta ruoanlaitosta tai rentoutuu katselemalla kokkauskilpailuja.

Aterian aluksi maistuu paahdetuista kukkakaaleista pyöräytetty sosekeitto. – Maistoin paahdetusta kukkakaalista tehtyä keittoa kerran ravintola Elitessä, ihastuin ja kehittelin siitä oman version, näyttelijä Sari Puumalainen kertoo.
Aterian aluksi maistuu paahdetuista kukkakaaleista pyöräytetty sosekeitto. – Maistoin paahdetusta kukkakaalista tehtyä keittoa kerran ravintola Elitessä, ihastuin ja kehittelin siitä oman version, näyttelijä Sari Puumalainen kertoo. Kuva: Helena Saine-Laitinen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sari Puumalainen on 1970-luvun lapsena kasvanut talouskyljyksillä, ruskealla kastikkeella ja keittoperunoilla. Hän sai ruokaherätyksen tyttärien syntymän myötä.

– Tajusin, että kun teen ruoan itse, tiedän tarkkaan, mitä se sisältää. Eivätkä einekset enää sen jälkeen maistuneetkaan.

Näyttelijäperheessä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä