MAINOS

Yrittäjä! Kilpailuta yrityslainat ja turvaa yrityksen kassavirta haastavissa tilanteissa

MAINOS -

Yhä useamman suomalaisen yrityksen tai yrittäjän eteen tulee tilanne, kun oman yrityksen rahoituskyky joutuu koetukselle ja joudutaan miettimää erilaisia rahoitusratkaisuja toiminnan ylläpitämiseen tai kehittämiseen. Tällaisissa tapauksissa yrityslaina on yksi yleisimmistä vaihtoehdoista yrityksen rahoitustilanteen tasapainottamiseen.  

Yrityslainaa tarjoavat mm. perinteiset pankit, Valtion omistama erityisrahoittaja Finnvera sekä useat yksityisen rahoitusalan yritykset. Ennen yrityslainan ottamista kannattaakin vertailla tarkasti eri vaihtoehtoja ja valita omaan tilanteeseen paras vaihtoehto. Jos yritysrahoitus on pitää saada nopeasti käyttöön, yksityinen rahoitusalan yritys on selkeästi nopein vaihtoehto. Mikäli rahoituksella ei ole kiire ja yrityslainalle on mahdollista antaa reaalivakuudet, on pankkilaina ehdottomasti edullisin vaihtoehto.

Yrityslaina muuttuviin tilanteisiin ja kasvun rahoittamiseen

Pk-yritykset ovat merkittävä työllistäjä Suomessa ja tärkeä osa talouttamme. Pienille yrityksille tulee kuitenkin eteen usein tilanteita, että yrityksen kassavarat eivät riitä ja lisärahoitusta tarvitaan esimerkiksi laite- tai materiaalihankintoihin tai uuden työntekijän palkkaamiseen. Tällaisissa tapauksissa rahoituksen nopea saaminen on avainasemassa yrityksen selviämisen kannalta.  

Vallitseva koronakriisi on myös asettanut myös omat haasteensa yritysten toiminnalle. Liiketoiminnan pyörittäminen ja kehittäminen vievät suurimman osan yrittäjän ajasta ja sen takia nopean ja helpon rahoitusratkaisun löytäminen mahdollisimman pienellä vaivalla onkin hyvin tärkeää.  

Yritysten kannattaakin olla tarkkana mistä yrityslainaa ottaa ja millä hinnalla. Yrityslainojen koroissa, kuluissa ja ehdoissa voi olla suuriakin eroja. Vertailemalla eri lainantarjoajia keskenää voi säästää huomattavan summan rahaa.  

Kilpailuttamalla säästät yrityslainan kuluissa

Yrityslainaa tarjoavat yhä useammat yksityiset rahoitusyhtiöt. Niiden vertailu ja kilpailuttaminen yksi kerrallaan voi olla työlästä ja aikaa vievää. Kulutusluotoista tutuksi tullut kilpailuttaminen onkin yleistynyt myös yrityslainoissa. Kilpailuttamalla yrityslainan voikin säästää huomattavan summan rahaa lainan kuluissa ja koroissa.  

Perinteisistä pankeista lainan saaminen voi olla joissain tapauksissa työlästä ja hankalaa, kiristyneiden vakuusvaatimusten ja hitaan lainaprosessin takia. Pankin myöntämään yrityslainaa vaaditaan lähes poikkeuksetta vakuus yrittäjältä, jota kaikilla yrittäjillä ei ole mahdollista antaa.  

Yrityslainan kilpailuttaminen on aina kannattavaa. Kilpailuttamalla yrityslaina voi säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa ja koroissa. Suomalainen Yrityslainat.com -palvelu kilpailuttaa yrityslainan puolestasi yhdellä hakemuksella. Kattavan kilpailutuksen avulla kilpailutat useita rahoituslaitoksia samalla vaivalla. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua ottamaan yrityslainaa, voit siis huoletta vertailla eri tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman tarjouksen.  

Voit siirtyä kilpailuttamaan yrityslainan klikkaamalla tästä!

 

 ________________________

Yrityslainat.com on osa Creditler -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa. Palvelujen tavoitteena on auttaa kuluttajia löytämään edullisimmat lainat ja luotot.