MAINOS

5 syytä miklsi kilpailijasi investoi lainarahalla?

MAINOS -

Mietitkö joskus, miten kilpailevalla yrityksellä on taas varaa palkata uusi myyjä tai laajentaa tiloja? Vastaus voi olla niinkin yksinkertainen kuin investointeihin käytetty yrityslaina. Tässä 5 yleisintä syytä, miksi yritykset päättävät hakea yrityslainaa investointeihin.

1.Kilpailijasi ei jahkaile

Yksityisiltä rahoituslaitoksilta on mahdollista saada yrityslaina omalle tilille jo samana päivänä, kun lainahakemus on hyväksytty. Kilpailijasi ei ole siis jäänyt jahkailemaan, että pitäisikö laajentaa, vaan hän tarttunut rohkeasti tilaisuuteen.

2.  Kilpailijasi talous on kunnossa

Yrityslainaa ei myönnetä, jos näyttää siltä, ettei yritys selviä takaisinmaksusta. Jos yrityksen talousluvut ovat kunnossa ja tulevaisuuden suunnitelmat realistiset, lainan saamiselle ei pitäisi olla mitään estettä. Kilpaileva yritys siis investoi lainarahalla siksi, että heillä menee hyvin

3. Kilpailijallasi on muuta tekemistä kuin lainojen hakeminen

Kun yrityslainahakemuksen voi täyttää helposti netissä, onnisuu lainan hakeminen myös kiireiseltä yrittäjältä. Kilpailijasi on siis voinut keskittyä olennaisempaan kuin lainaneuvotteluissa käymiseen ja hakenut sekä saanut yrityslainan netissä.

4. Kilpailijallasi on suuria tulevaisuuden suunnitelmia

Ehkä kilpailijasi on laajentamassa toimintaansa verkkokauppaan tai ehkä he ovat avaamassa uutta toimipistettä toiselle paikkakunnalle. Kun hyvin toimivalla yrityksellä on suuria suunnitelmia tulevaisuuden varalle, voi yrityslainalla saada ne toteutumaan nopeasti.

5. Kilpailijallesi on myönnetty yrityslaina CrediNordilta

CrediNord on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut pieniin ja keskisuuriin yrityslainoihin. CrediNordilta voi hakea yrityslainaa 1000 – 100 000 euroa ja lainan maksuaika on 6 – 18 kuukautta.