MAINOS

Lainoja yhdistämällä mahdollisuus saada talous hallintaan

MAINOS - BONDORA.FI -

Lainojen osalta on hyvin tyypillistä, että niitä pääsee kertymään useita elämän varrella. Osassa kuukausimaksu voi olla pieni ja laina-aika täten pitkä, kun taas toisissa takaisinmaksuaika voi olla hyvinkin lyhyt ja luoton kustannukset kuukausittain hyvin suuria. Useampi yhtä aikaa lyhennyksessä oleva laina voi aiheuttaa ongelmia lainojen hoitamiseen. 

Useiden pienten lainojen yhtäaikainen ottaminen aiheuttaa lähtökohtaisesti aina kaksi ongelmaa lainanhakijalle. Useamman pienen lainan kuukausittaiset hoitokulut voivat ottaa ison osan kuukauden rahavaroista ja toisaalta lainojen maksupäivät voivat unohtua, kun niitä paljon. Oman talouden kokonaiskuvan hallinta häiriintyy.

Hakemalla nopeaa lainaa Bondorasta, sinulla on mahdollisuus poistaa molemmat näistä ongelmista helposti ja sujuvasti. Yhdistelylainaa tarjoava Bondora voikin saada lainojen kulut hallintaan ja tuottaa paremman näkymän oman talouden hallintaan. 

Lainojen yhdistäminen selkiyttää

Useamman pienemmän lainan ottaneelle ihmisille yhdistelylaina tarjoaa mahdollisuutta parempaan talouden hallintaan. Yhdistelylaina tarkoittaa eri lainojen yhdistämistä suuremmaksi lainakokonaisuudeksi. Tällä tarkoitetaan luottokorttien, kulutusluottojen ja osamaksusopimusten yhdistämistä isommaksi lainaksi, jolloin talouden hallinta selkiytyy lähes itsestään.

Useammassa lainassa maksat jokaisesta lainasta omaa korkoa, omia käsittelykuluja sekä kuukausimaksuja. Yleensä lainojen yhdistämisellä tuleva laina voi olla määrällisesti yksittäisiä lainoja isompi, mutta toisaalta siinä on mahdollisuus saada kohdistettua rahaa enemmän itse lainan takaisinmaksuun. 

Bondoran tarjoama yhdistelylaina myös helpottaa talouden seurantaa, sillä useiden eräpäivien ja muiden lainanhoidollisten asioiden sijasta, tarvitsee seurata vain yhtä eräpäivää. Tämä lieventää stressiä lainojen hoitamisesta.

Yhdistelylainoissa vanhat lainat maksetaan pois uudella lainalla ja täten ihminen on velkasuhteessa enää lainan myöntäneeseen tahoon. Yhdistelylainojen hyvänä puolena voidaan sanoa se, että sen ollessa hieman suurempi lainasummaltaan, sen korot voivat olla alhaisemmat juuri tästä syystä.

Mitä tulee huomioida ennen lainojen yhdistämistä?

Lainojen yhdistäminen on hyvä toimenpide tilanteissa, joissa lainojen seuraaminen ja kulut tuntuvat aiheuttavan liian suurta päänvaivaa. Talouden selkiyttämisen keinona yhdistelylaina onkin erittäin hyvä tapa. On kuitenkin muutamia asioita, joita tulee tarkistaa ennen kuin lainojaan yhdistää Bondoran tarjoaman lainan alle.

Ensimmäisenä tärkeintä on tarkistaa, että aiemmat lainat ja osamaksut on mahdollista maksaa pois yhdellä kertaa. Mikäli lainan ennenaikainen takaisinmaksu aiheuttaa kuluja, voi olla, että lainojen yhdistäminen ei tässä tapauksessa ole kovinkaan kannattavaa. 

On kuitenkin syytä muistaa, että vaikka kaikkia lainoja ei pystyisikään tai kannattaisikaan yhdistää, voi kuluttaja yhdistää vain osan omista lainoistaan. Onkin syytä pyrkiä löytämään omista lainoista ne lainat ensisijaisesti, joissa on kalleimmat kulut. Näiden lainojen yhdistäminen halvemman lainan alle voi vapauttaa rahaa muiden lainojen maksamiseen. 

Lainojen yhdistäminen toimii pankeissa kahdella tavalla. Joko pankki tai rahoituslaitos siirtää tilillesi rahasumman, jolla voit maksaa vanhat lainat kokonaisuudessaan pois tai rahoituslaitos tai pankki maksaa lainasi pois itsenäisesti antamiesi tietojen perusteella. 

Yhdistä lainasi Bondoralla

Bondora on virolainen vertaislainapalvelu, joka toimii Viron lisäksi Suomessa. Bondora tarjoaa kuluttajille vakuudettomia kulutusluottoja, joiden summat voivat vaihdella 500 – 10 000 euron välillä. Luottojen laina-ajat vaihtelevat muutamasta kuukaudesta aina 5 vuoteen saakka, joten isommallekin yhdistelylainalle on hyvin maksuaikaa. 

Vertaislaina tarkoittaa, että lainan antaja on toinen yksityishenkilö. Bondora toimii tässä tapauksessa välikätenä ja hoitaa lainan käytännön toimet eri ihmisten välillä.

Bondoran tapauksessa suurin mahdollinen korko 20 %, joka on määritetty laissa kulutusluottojen maksimikoroksi, mutta parhaimmillaan lainan korko voi olla hyvinkin alhainen. Kyseessä on luotettu palvelu, joka on tuottanut lainatuotteita Suomessa ja Virossa jos useiden vuosien ajan hyvällä menestyksellä.