MAINOS

Miten löytää sopiva lainanvälittäjä lainojen yhdistämiseen?

MAINOS - NOPEELAINA.FI -

Yhdistelylainat olivat pitkään vieras termi kuluttajille. Kuluttajat eivät täysin ymmärtäneet mistä yhdistelylainoissa on kyse, kunnes väliaikainen korkokatto ja korkolainsäädäntöön tulleet muutokset nostivat lainojen yhdistämisen trendikkääksi puheenaiheeksi.  

Monet luotonantajat ja pankit tarjoavat asiakkailleen yhdistelylainoja, mutta mistä yhdistelylainoissa oikeasti on kyse?  

Tässä artikkelissa kerromme, miten voit vertailla erilaisia yhdistelylainoja omatoimisesti netissä ja kilpailuttaa parhaat yhdistelylainat yhdellä hakemuksella.  

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?  

Monet lainanvälittäjät verkossa tarjoavat mahdollisuuden kilpailuttaa yhdistelylainoja. Kyse on nykyisten lainojen, osamaksujen, luottokorttivelkojen tai muiden kalliiden maksusitoumusten vaihtamisesta yhteen edullisempaan lainaan.  

Yhdistelylainoissa on siis paljon hyötyä. Selkeimmät hyödyt konkretisoituvat heti, kun saat yhdistelylainan tilillesi. Tällä uudella edullisemmalla lainalla maksat pois kaikki kalliit kuukausittaiset kuluerät ja jäljelle jää vain yksi helposti hallittava ja kuukausittain lyhennettävä edullinen laina.  

Nopeelaina palvelu on lainojen vertailemiseen erikoistunut sivusto, jonka avulla lainojen yhdistäminen on kätevää. Voit nopeasti silmäillä yhdistelylainoja tarjoavat palvelut ja valita niistä mieluisimman.  

Lainojen yhdistely voi helposti säästää vähintään satoja euroja kuukaudessa ja suurempien kuluerien kohdalla jopa tuhansia euroja. Hyvä esimerkki on osamaksut, joiden vuosikorko on tyypillisesti aina yli 20 prosentin luokkaa. Vastaavasti parhaiden yhdistelylainojen korot ovat vain 4 – 10 prosentin luokkaa.  

Miten yhdistän lainani heti?  

Kyllä vain. Lainojen yhdistämisen voi tehdä koska tahansa suoraan netissä. Se vie aikaa vain muutaman minuutin, jonka takia päivän ruokatunti on näppärä hetki vaihtaa nykyiset lainakulut halvempaan.  

Näiden ohjeiden avulla vaihdat kalliit lainat halvempaan:  

  • Aloita siirtymällä Nopeelaina -palvelun sivuille.
  • Silmäile eri lainanvälittäjiä ja niiden korkoja, jotka tarjoavat yhdistelylainoja.
  • Valitse parhaiten sinulle sopiva vaihtoehto.
  • Täytä nopea hakemus ja ilmoita tarvitsemasi lainan määrä sekä sopiva takaisinmaksuaika.
  • Lähetä hakemus ja saat edullisia lainatarjouksia tuota pikaa.

Ensimmäistä saapunutta lainatarjousta ei kannata heti allekirjoittaa, vaan odota rauhassa, että loputkin lainatarjoukset saapuvat eteesi ja vertaile niitä keskenään.  

Ennen lainan hakemista on hyvä kaivaa kaikki nykyiset osamaksutkuitit, luottokorttivelat ja muut kulut ja laskea nämä yhteen, jolloin tiedät tarvitsemasi lainan suuruuden. Laske myös näiden nykyisten velkojen todellinen vuosikorko, jolloin saat selkeän korkotavoitteen, jonka läpäisemällä saat heti halvemman lainan haltuusi.  

Lainojen yhdistämisen parhaat puolet  

Lainojen yhdistämisessä ei ole lainkaan huonoja puolia, on vain hyviä puolia. Kuka tahansa kenellä on entuudestaan kalliita maksuja hoidettavana voi hakea uutta yhdistelylainaa, jonka korko ja kulut ovat alahaisempia kuin nykyisten velkojen.  

Lainojen yhdistämisen on myös todistetusti havaittu vähentävän stressiä, joka liittyy oman talouden hallintaan. Mieti, jos sinulla olisi usean eri maksu sijaan vain yksi laina, jota on helppo automaattisesti lyhentää kuukausittain ja lyhennykset ovat jopa pienempiä kuin nykyisissä maksuissa.  

Koko yhdistelyprosessi on nopea, lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin ja parhaimmillaan sopiva laina löytyy jo saman päivän aikana.  

Aloita siis yhdistely Nopeelainan maksuttomasta vertailupalvelusta ja etsi paras luotonantaja lainojen yhdistämiselle. Saatat tänään tienata useita tuhansia euroja luopumalla kalliista vanhoista lainoistasi.