MAINOS

Mistä löydät lainan nopeasti kun arjen katastrofi iskee?

MAINOS - HALVINLAINA.fi -

Hae lainaa netistä osoitteesta Halvinlaina.fi ja saat välittömästi vastauksen hakemukseesi. Lainan hakeminen verkossa on helppoa ja nopeaa, sinun tarvitsee vain täyttää yksi lainahakemus. Lainan hakeminen verkossa on yhtä luotettavaa kuin pankkilainan hakeminen konttorista, ja nykyään suuri osa lainoista haetaankin verkossa. Saat tarpeisiisi sopivimman lainatarjouksen.

Lainan hakeminen netistä on paljon helpompaa kuin lainan hakeminen pankista. Sinun ei tarvitse mennä pankin konttoriin jonottamaan. Yksi hakemus hoitaa koko lainaprosessin. Hyväksyt haluamasi verkkolainan tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi, joten lainan hakeminen on aina turvallista.

Järkevä lainaratkaisu auttaa arjessa

Lainaa tarvitaan usein eri asioihin eri elämäntilanteissa. Usein rahaa tarvitaan kipeimmin yleiskuluihin. Lainaa voidaan tarvita esimerkiksi uuden jääkaapin tai auton ostamiseen. Monia lainoja haetaan myös uuden perheenjäsenen tai työelämän muutoksen vuoksi.

Voit hakea lainaa kaikkiin tarpeisiisi, olipa kyseessä peruskorjauslaina, yhdistämislaina, matkalaina, autolaina tai pikalaina juoksevien kulujen kattamiseen. Lainahakemusta täyttäessäsi voit täyttää lainan tarkoituksen, jotta voimme paremmin vertailla tarpeisiisi sopivaa lainatyyppiä. Voit hakea kauttamme jopa 70 000 € lainaa.

Joustava lainaratkaisu soveltuu tilanteeseen kuin tilanteeseen

Kun rahan tarve on suhteellisen pieni, muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin, joustoluotto voi olla paras ratkaisu. Kuten nimestä voi päätellä, se on joustava lainaratkaisu, jota voi käyttää kuin luottokorttia. Laina-asiakkaalla on käytettävissään lainatili, jolta hän voi milloin tahansa nostaa haluamansa summan omalle tililleen. Yleensä jokainen kotiutus veloitetaan erikseen.

Jokaisella lainanantajalla on oma hinnastonsa, jota kannattaa vertailla ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Lainojen vertailu onnistuu nopeasti nettisivuillamme Halvinlaina.fi. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi muutamalla hiiren napsautuksella. Lainan hakeminen ei ole koskaan sitovaa ja teet lopullisen päätöksen allekirjoittamalla lainasopimuksen verkossa.

Ennen lainasopimuksen hyväksymistä muista vertailla lainan todelliset kulut. Todellinen vuosikorko on järkevä tapa vertailla lainojen kustannuksia. Huomioi kuitenkin myös todellisen vuosikoron ulkopuolelle jäävät lainakulut. Ne voivat muodostaa monessa tapauksessa merkittävän summan maksettavaa.

Vakuudeton laina on vaivaton lainaratkaisu

Vakuudettomat lainat ovat nykyään yksi suosituimmista lainaratkaisuista. Netin kautta lainan hakeminen on myös nopein tapa tallettaa lainasumma nopeasti tilillesi. Voit saada lainaa jopa alle viidessä minuutissa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Pankki tai rahoitusyhtiö vastaa yleensä välittömästi. Mikäli lainaa haettaessa tarvitaan toinen hakija tai  lainalle takaaja, lainan saamisessa voi olla lyhyt viive.

Vakuudellisissa lainoissa vakuuksien todentaminen vie aikaa, mutta vakuudettomissa lainoissa tätä ongelmaa ei ole. Tällöin lainat voidaan laittaa maksuun lähes välittömästi. Usein lainanhakija tarvitsee vain tarpeeksi tuloja lainan takaisinmaksuun. Hakijalta vaaditaan lisäksi riittävä ikä, 18 vuotta tai enemmän, verkkopankkitunnukset ja pankkitili suomalaisessa pankissa sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Yhdistelmälainan hakuprosessi on samanlainen kuin muiden lainojen hakeminen. Lainaa haettaessa voit täyttää nykyisten lainojesi tiedot hakemukseen. Voit vertailla uuden lainan kokonaiskulut vanhojen lainojen vastaaviin. Uusi laina ei tulisi maksaa aiempia lainoja enemmän.

Voit lähettää lainahakemukset helposti usealle lainanantajalle kerralla ja saada lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Kun saat lainat vertailtavaksi pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, voit helposti vertailla korkoja ja muita kuluja ja valita parhaan lainan.

Velkojen maksamisesta tulee helpompaa ja mukavampaa, kun kaikki velkasi ovat yhdessä paikassa. Yhden lainan lyhentäminen useiden eräpäivien sijaan säästää aikaasi. Sinun ei tarvitse huolehtia lukuisista eräpäivistä ja kirjautua verkkopankkiisi monta kertaa kuukaudessa maksaaksesi lainalaskut.

Lainan takaisinmaksu on syytä hoitaa ajallaan

Paras tapa saada edullinen laina on hyödyntää rahoitusyhtiöiden tarjouksia. Lainamarkkinoilla on kova kilpailu. Jotkut rahoitusyritykset haluavat asiakkailta lähes hinnalla millä hyvänsä. Joskus uusia asiakkaita houkutellaan jopa täysin korottomilla lainoilla. Jos takaisinmaksut kuitenkin viivästyvät, laina-asiakkaat eivät maksa lainoja korottomina takaisin.

Hyvältä kuulostavaa lainatarjousta tulee käyttää harkiten. Lainanhakijan kannattaa olla 100 % varma maksukyvystään myös lainan takaisinmaksun hetkellä. Lainanhakijan on myös syytä huomioida lainan merkittävät siirtokulut lainatililtä omalle pankkitilille. Ne voivat olla jopa yli 50 % tilille siirrettävästä lainasummasta. Todelliseen vuosikorkoon siirtokuluja ei ole laskettu. Siirtokuluja on siis syytä välttää lähes poikkeuksetta.

Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin tietyn kuukauden aikana, muista aina pyytää lainanantajalta lisää maksuaikaa. Se on useimmiten ilmaista. Laina-asiakkaalla on tyypillisesti mahdollisuus muutamiin maksuvapaisiin kuukausiin vuoden aikana.

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti

Helpoin tapa hakea lainaa on täyttää hakemuslomake verkkosivuilla. Koko prosessin ei mene välttämättä  muutamaa minuuttia kauempaa. Palkka- tai verotosite on hyvä olla saatavilla, sillä niitä vaaditaan usein lainahakemuksissa.

Hakijat täyttävät henkilökohtaiset tiedot, tulot, menot ja mahdollisesti muut lainatiedot. Jotkut lainanantajat tarjoavat lainoja rinnakkaishakijan kanssa lainaa hakiessa paremmilla ehdoilla kuin vain yhdelle hakijalle lainaa haettaessa. Lainayritykset tarvitsevat harvemmin henkilötakauksia tai vakuuksia, pankit käyttävät niitä tarvittaessa. 

Rinnakkaishakijat, henkilökohtaiset takaukset tai vakuudet parantavat lainan saamisen mahdollisuuksia pankista. Mikä tahansa tapa turvata lainan takaisinmaksu vähentää pankin riskiä. 

Lainatarjouksen voi saada 40 eri lainanantajalta. Osa niistä on vakuuksia tarvitsevia pankkeja, osa taas pelkästään verkossa toimivia lainanantajia.

Lainaa jopa minuutissa

Hakemuslomakkeiden täyttö verkkosivuilla on korvannut henkilökohtaiset lainaneuvottelut pankkivirkailijoiden kanssa. Siitä hyötyvät sekä lainanhakijat että lainanantajat. Lainanhakijoille lainan saaminen on vieläkin nopeampaa.

Parhaimmillaan lainahakemukset hoituvat minuuteissa, kun taas lainarahat liikkuvat pankkitilille lähes välittömästi. Poikkeuksiakin toki löytyy, sillä joskus pankki tai rahoitusyhtiö tarvitsee lisätietoja lainanhakijasta. Hakijan onneksi tarvittavat lisätiedot voidaan liittää suoraan lainahakemukseen.

Lainan hakeminen on optimoitu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi joka tilanteessa. Pankkivirkailijan työ on siirretty ikään kuin lainanhakijan tehtäväksi, mutta harvat ihmiset haluavat kuitenkaan palata menneisyyteen. Hakiessasi lainaa vaikka keskellä yötä, saat lainapäätöksen yleensä heti.