MAINOS

Kangaskassit ovat yrityslahjojen klassikko

MAINOS - AXONPROFIL.fi -

Kangaskassi on kantoväline, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen. Persoonallista tyyliä omaan kassiinsa saa erilaisilla painatuksilla. Tätä mahdollisuutta hyödyntävät monet yritykset ja kangaskassit ovatkin suosittu mainoslahja. 

Kangaskassi on oivallinen arjen helpottaja. Se on kevyt ja sen voi pakata helposti mukaan, eikä se itsessään vie paljoa tilaa. Kangaskassin voi ottaa vaivattomasti arjen menoihin mukaan, jolloin se toimii pienten tavaroiden kantajana. 

Nykyisin kangaskassit ovat erittäin trendikkäitä ja katukuvasta voi bongata eri tyylisiä vaihtoehtoja. Niillä voidaan ilmentää omaa tyyliä ja persoonallisuuttaan. Kangaskassi toimii loistavana mainoslahjana, johon kassin kylkeen painetaan yrityksen haluama logo tai teksti.

Kangaskassi pitkäaikaiseen käyttöön

Kangaskassi on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Se on valmistettu yleensä kestävistä materiaaleista, jolloin se kestää aikaa ja kulutusta. Sen voi joskus pestä, jotta kassi saa uutta virettä yleisilmeeseensä.

Kangaskassin ekologinen jalanjälki on yllättävän suuri ja sen ympäristövaikutukset tasaantuvat vasta vuosien käytössä. Tämän takia kantovälineekseen kannattaa valita aina mahdollisimman laadukas ja ajaton kangaskassi. Tällöin sitä käyttää mielellään pidempään ja se sopii helpommin moniin eri tyyleihin ja tilaisuuksiin. 

Kangaskasseja myydään monessa eri paikassa. Esimerkiksi monet liikkeet ja jälleenmyyjät tarjoavat ostoksien yhteydessä muovipussin sijaan kangaskassia. Ne ovat yleensä kalliimpia, mutta soveltuvat moneen käyttöön. 

Tämän lisäksi kangaskasseja myydään mainoskäyttöön, jolloin yritykset tilaavat niitä omiin markkinointitarkoituksiinsa. Kangaskassit yrityslahjana on oiva tapa mainostaa yrityksen toimintaa ja saada näkyvyyttä oikeiden sidosryhmien keskuudessa. Se sopii annettavaksi myös muiden tuotteiden yhteydessä esimerkiksi messuilla tai muissa tapahtumissa.

Kangaskassilla on monia tarkoituksia

Kangaskassi taipuu moneen tarkoitukseen ja monelle on kertynyt niitä kotiinsa useita. Arjen askareissa kangaskassia voi käyttää esimerkiksi ruokaostoksiin. Niihin voi laittaa painavampiakin elintarvikkeita, koska se kestää yleensä painoa paremmin kuin muovikassi. 

Kangaskassia kannetaan mukana myös pienten tavaroiden kuljettamiseen. Niihin voi sujauttaa helposti esimerkiksi pari kirjaa, pientä purtavaa ja vesipullon. Arvotavaroita ei kannata laittaa niihin, koska kangaskasseista puuttuu yleensä sulkemismekanismi. Niissä ei ole yleensä vetoketjua, nappeja tai muita sulkevia elementtejä. 

Kangaskassi voi toimia reissuissa matkatavaroiden tukijana. Se on siis oivallinen lisä suurille matkalaukuille, kun halutaan kantaa esimerkiksi eväitä tai muita nopean tarkoituksen hyödykkeitä. Se sopii mainiosti myös kaupunkireissuille, jos halutaan kantaa tavallista enemmän tavaroita.

Kangaskassin käytössä voi olla luovakin

Jos kangaskasseja on kertynyt monta, voi niitä käyttää luovalla tavalla. Näin niille saadaan enemmän käyttöä, eivätkä ne loju kotona turhaan pölyttymässä. 

Kangaskasseja voi hyödyntää esimerkiksi siivouksessa ja tavaroiden järjestelyissä. Pehmeät tavat, kuten pienet vaatteet voi varastoida kätevästi kangaskasseihin. Kassien materiaali on tunnetusti pehmeää ja joustavaa, joten ne soveltuvat useisiin tilaratkaisuihin. 

Entistä luovempi kangaskassin omistaja voi tehdä kasseista jotain uutta. Kassin voi leikata auki ja tehdä niistä esimerkiksi vaatteita tai leluja. Lisäksi kangaskassit voi tarpeen tullen myydä tai lahjoittaa eteenpäin.