Haluatko laihtua helposti ja vaivattomasti?

Kuva:

MAINOS - CAMBRIDGE -

Keinoja laihtumiseen on monia erilaisia. Laihduttamisen ei tarvitse olla kuluttavaa ja stressaavaa, vaan terveellisen elämänmuutoksen voi tehdä myös miellyttävällä tavalla!

 

One 2 one Diet tarjoaa tehokkaan, mutta vaivattoman tavan laihduttaa ja opettaa samalla fiksulla tavalla pitämään painon hallinnassa myös pidempiaikaisesti.

 

Paketti koostuu kolmesta osiosta: tuotteista, ohjelmasta sekä valmennuksesta. Dieetti alkaa neljän viikon lyhytohjelmalla, jossa ateriankorvikkeet otetaan osaksi terveellistä ruokavaliota. Tavoitteena on, että ateriankorvikkeiden avulla päivittäin saamasi kalorimäärä pysyy riittävän alhaisena kulutukseesi nähden.

 

Valmennus, kannustaminen ja tuki  kuuluvat olennaisena osana ohjelmaan. Valmennuksessa käydään läpi asioita, mitkä vaikuttavat siihen, että energiansaanti olisi vähäisempää kuin energiankulutus. Ideana on etenkin opetella taidot ja tavat elää, joiden kautta energiatasapaino pysyy sellaisena, että paino ei pääse nousemaan jatkossakaan. Kyse on siis pitkälti elämäntapamuutoksen opettelusta.

 

Ohjelman kautta saat hyvin käytännönläheistä tietoa, minkä avulla ymmärrät laihdutusohjelman kokonaisuuden. Autamme sinua myös tunnistamaan omat mahdollisuutesi painonhallinnassa. Osaamme kertoa sinulle, miten voit laihtua nopeasti, mutta toisaalta myös turvallisesti ja terveellisesti. Nopeaksi laihduttamiseksi tulkitaan yleisesti se, jos paino putoaa enemmän kuin puoli kiloa viikossa. One 2 one Diet -ohjelman avulla osallistujat laihtuvat pääsääntöisesti vähintään tuplavauhtia, mutta aina terveellisyys ja hyvinvointi edellä.

 

Lihavuuden perussyy on pääsääntöisesti siinä, että kaloreita (energiaa) tulee ravinnosta enemmän kuin ennätät kuluttaa. Tällaisessa tilanteessa elimistö varastoi kaloreita rasvakudoksiin ja tämä näkyy ulospäin lihavuutena ja tuntuu kehossa painon nousuna.

 

Omaan painoon kannattaa kiinnittää huomiota ihan terveenä pysymisen kannaltakin. Ylipaino altistaa aikuistyypin diabetekselle ja kun ylipainoon liittyy usein myös kohoava verenpaine sydäninfarktin ja aivohalvauksen riski kasvaa. Uniapnea, kihti ja erilaiset nivelvaivat ovat myös tunnetusti usein ylipainoon liittyviä sairauksia.

Aivan liian harvoin pohditaan ylipainon merkitystä yleiseen henkiseen hyvinvointiin ja elämänlaatuun.

Lukuisat ihmiset havaitsevat laihduttamisen yhteydessä myös mielen virkistyvän.

Tutustu tapaamme vähentää painoa mukavalla tavalla >>

https://one2onediet.fi/laihdutus/