Lähiruokatapahtuma la 24.8.2019

La 24.8.2019 klo 10:00

Hilmantorilla, Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä, järjestetään ensimmäistä kertaa lähellä tuotetulle ruoalle omistettu tapahtuma Hilman Lähiruokatori lauantaina 24.8. klo 10-15!

Lämpimästi tervetuloa ostoksille, tutustumaan lähialueen tuottajiin sekä herkuttelemaan lähiruoalla! Päivän aikana luvassa on mukavaa ja monipuolista ohjelmaa koko perheelle sekä mielenkiintoisia haastatteluja ja alustuksia lähiruoasta ja ruokamatkailusta. Lähiruokatorin päävieraisiin kuuluvat TV-kokki Akseli Herlevi sekä Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi.
Tapahtumaan on vapaa pääsy!
Ohjelmassa mm.

klo 10 Lähiruokatorin avaussanat ja paikallisen Vuoden Lähiruokateon palkitseminen
10.15-11.30 Keskustelutilaisuus Hilmantorin lavalla, aiheena Lähiruoka ja ruokamatkailu klo 10-14 Poniajelua lapsille, myös alpakat ovat paikalla!
klo 12 Kalankäsittelynäytös
klo 13 TV-kokki Akseli Herlevin haastattelu klo 14 Kalankäsittelynäytös Letkeästä torimusiikista vastaa Arto Nauha ja Pekka Peltola duo.
Tapahtuman juontaa Anu-Maija Kärjä.

Keskustelutilaisuuden osallistujina ovat TV-kokki Akseli Herlevi, Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi sekä Santa's Sanin hotellinjohtaja Liisa Jäppinen. Keskustelun vetäjänä toimii MTK Keski-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Jouni Jyrinki.

Torilla on myynnissä kaikenlaisia herkkuja! Kauden satoa, paikallisia kalaherkkuja, katuruokaa, lettuja, leivonnaisia, hunajaa... Mukana on myös Taito Keski-Pohjanmaan Muotoilubussi, jossa on himmelipaja sekä paikallisia käsitöitä myynnissä. Lapsille on poniajelua, alpakoihin tutustumista, tehtävärasteja, askartelua jne. Lapset viihtyvät myös Hilmantorin uudessa leikkipuistossa!

Haluatko tulla myyjäksi Lähiruokatorille? Vielä ehdit mukaan!
Paikkavaraukset:
Fanni Pöntiö, 045 647 9566, fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi Pieniä paikkoja 3x3 m 30 € löytyy vielä sekä muutama iso paikka 5x8 m 50 €. Paikkamaksuun sisältyy sähkö.

Lähiruokatorin järjestäjinä toimivat Visit Kalajoki yhteistyössä Kalajoen Kaupungin, Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n, Kalajoen Yrittäjät Ry:n, MTK Kalajoen sekä Maa- ja kotitalousnaisten kanssa.

Aika:

La 24.8.2019 klo 10:00

Paikka:

Kalajoki, Hiekkasärkät

Osoite:

Jukupolku 3

Pääsymaksu:

vapaa pääsy!

Kategoria:

Matkailijat, Messut ja myyjäiset, Muut tapahtumat, Nuoret, Seniorit, Yrittäjät

Lisätietoja:

Fanni Pöntiö

Sähköposti:

fanni.pontio@kalajoenyrittajat.fi

Puhelin:

045-647 9566

Liitetiedosto:

Hilmantorilla_24.8.2019.pdf