sunnuntai 20.10.2019 | 14:23
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Creative Preludi ja Creamedia yhdistyvät

Keskipohjanmaa
To 7.6.2018 klo 18:00 [päivitetty to 22:15]

Hannu Lehto

Creative Preludi ja Keski-Pohjanmaan Kirjapainoon kuuluva Creamedia yhdistyvät yhdeksi mainostoimistoksi virallisesti 1. elokuuta lukien.

Liiketoimintakaupassa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino ostaa Creative Preludin mainostoimistoliiketoiminnan July Partners Oy:ltä. Sen pääomistaja Keijo Särkijärvi siirtyy Creamediaan asiakkuusjohtajaksi yhdessä nelihenkisen tiiminsä kanssa. Käytännössä Preludin työntekijät siirtyvät Kokkolassa Mediakulmaan, missä Creamedia toimii. Uuden yhtiön liikevaihto vuositasolla on noin 1,3-1,4 miljoonaa euroa.

Creative Preludin toimitusjohtaja Keijo Särkijärven mukaan monipuolisuus digitalisoituvassa maailmassa tarkoittaa niin paljon erilaisia viestintäkanavia, että käsiä oli saatava lisää.

– Creative Preludin resurssit eivät yksinkertaisesti tulevaisuudessa tule riittämään ja siksi päätin hyvissä ajoin hakea isompia hartioita liittoutumalla parhaimpaan osaajaklusteriin, kuvaa Särkijärvi.

Creamediaa vuonna 1992 perustamassa ollut Art Director Mats Aurén näkee yhdistymisessä mahdollisuuden tarjota niin pitkäaikaisille kuin uusillekin asiakkaille entistä laajemman palveluvalikoiman omasta takaa:

– Kaksikielinen mainostoimisto pystyy tarjoamaan alan palveluita yhä monipuolisemmin. Erityisesti sosiaalisen median ulottuvuus ja monikanavaratkaisut nostetaan vahvasti pitkän linjan brändin rakentamisen ja pakkaussuunnitteluosaamisen rinnalle.

Creamedian johtaja Marita Vuorinen muutti pääkaupunkiseudulta Keski-Pohjanmaalle kolmisen vuotta sitten työskenneltyään myynnin ja markkinoinnin kehitysprojekteissa mm. Microsoftilla, Nokiassa ja Teliassa:

– Tulevaisuudessa meillä on molemmilla yrityksillä vaativia asiakkaita, jotka haastavat meitä kehittymään joka päivä. Meitä on jatkossa 18 eri osa-alueen taitajaa tiimissä; on brändin rakentajaa, graafikkoa, tarinankertojaa, verkkosivuvelhoa, digikehittäjää, analytiikan osaajaa, somettajaa, videokuvaajaa, 3D-animointieksperttiä.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »