Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Keskipohjalaiset ryminällä Itä–Länteen – toistakymmentä pelaajaa sai kutsun arvo-otteluihin

Keskipohjanmaa+
Ke 13.6.2018 klo 16:22

Keski-Pohjanmaa on poikkeuksellisen vahvasti edustettuna kesä-heinäkuun taitteen Itä–Länsi-tapahtumassa. Kutsun arvo-otteluihin sai toistakymmentä pelaajaa, jotka joko edustavat keskipohjalaista seuraa tai ovat lähtöisin maakunnasta.

Miesten Itä–Lännessä nähdään peräti kuusi keskipohjalaiskasvattia. Idän joukkueessa pelaavat Joensuun Mailan Tuomas Jussila ja Sotkamon Jymyn Niilo Piiponniemi.

Lännen keskipohjalaisedustajat tulevat Vimpelin Vedosta. Kuukauden pelaaja Perttu Ruuska ja yleisöäänestyksen voittanut Olli Heikkala saavat seuraa Sami Haapakoskesta ja Mikko Kanalasta.

Arttu Ruuska ja Ville Takala pukevat Lännen paidan ylleen A-pojissa. Molemmat edustavat seuratasolla Vetoa, mutta Takala on tahkonnut kaudella myös Vähänkyrön Viestissä, joka pelaa Ykköspesiksessä.

Idän riveissä esiintyvät Markus Keski-Petäjä ja Misa Märsylä. Keski-Petäjä pelaa Ykköspesistä Kempeleen Kirissä, Märsylä puolestaan Sotkamon Jymyn kakkosjoukkueessa.

Veteli Pesiksen Elmeri Anttila, Eetu Isohanni ja Mikko Vihriälä ovat mukana B-poikien Lännen joukkueessa. VePen kolmikon rinnalla pelaa Aatu Saastamoinen Ylivieskan Kuulasta.

Lisäksi VePen Jarmo Kauppinen toimii Lännen pelinjohtajana.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori