Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kokkolan suomalaisen lukion opetussuunnitelma hemmottelee runsaudellaan – Voit opiskella tähtitiedettä tai vaikkapa lentolupakirjan

Keskipohjanmaa+
Ke 13.6.2018 klo 19:00

Minna Mustonen

Kokkolan suomalaisen lukion tulevan syksyn kurssitarjotin pullistelee mielenkiintoisista, haastavista ja kiinnostavista kursseista. Kokkolan suomalainen lukio oli yksi erityisen koulutustehtävä -statuksen saaneista lukioista. Luonnontiede- ja teknologiapainotteisuus näkyy moninaisesti opiskelijoille valittavaksi tulevissa kursseissa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Kokkolalle erityisen koulutustehtävän viime syksynä. Jo syksyllä aloittavat opiskelijat ovat täysin uudenlaisen koulutustarjonnan edessä.

Kursseja opiskelijoilla on valittavanaan muun muassa tähtitieteestä, suhteellisuusteoriasta ja on mahdollisuus suorittaa vaikkapa yksityislentäjän lupakirjan teoriaosuuksia.

– Haluamme tarjota opiskelijoillemme erilaisia vaihtoehtoja, elämyksellisyyttä ja kokeellisuutta. Olemme myös kartoittaneet sen, minkälaisia mahdollisuuksia meillä itsellämme on järjestää koulutusta. Yksityislentäjän lupakirjaa varten teoriaopetuksen joudumme ostamaan ulkopuolelta, mutta muutoin pystymme itse koulutuksemme järjestämään, summaa johtava rehtori Markku Anttila.

Lue lisää huomisesta lehdestä tai verkkojulkaisustamme.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori