perjantai 16.11.2018 | 09:44
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Vain tuhat ensimmäistä pääsee kuulemaan Bruce Dickinsonin luentoa Kokkolassa – Ilmoittautuminen syyskuun tapahtumaan alkaa tänään keskiviikkona

Keskipohjanmaa+ | Ke 15.8.2018 klo 08:13

Katariina Poranen

Kipinä Kokkola -puhujatapahtuman ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona kello 13. Kyse on Medirexin järjestämästä tapahtumasta, jonka luennoitsijana ovat Iron Maiden -rock-yhtyeen keulakuva Bruce Dickinson, jääkiekosta tunnettu henkinen valmentaja Melina Niemi ja ratakelaaja, paralympiakultamitalisti Toni Piispanen.

Yleisöön mahtuu tuhat ensimmäistä ilmoittautunutta, ja paikkoja voi varata vain yhden ilmoittautujaa kohti. Ilmoittautumisia otetaan vastaan Medirexin nettisivuilla.

Tapahtuman teemoina ovat rohkeus, periksiantamattomuus, voittaminen ja yrittäjyys. Bruce Dickinsonin odotetaan puhuvan muun muassa omasta tiestään rokkitähdestä yrittäjäksi.

Kaikille avoin tapahtuma järjestetään 5. syyskuuta Kokkolan Kampushallissa. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, aivovammakuntoutujille, Vasa Concept Global Ry:lle.

Kansainvälisen huippuesiintyjän, Bruce Dickinsonin hintalappu on erittäin kova, mutta Medirex päätti tarttua haasteeseen. Lue täältä tarina tapahtuman taustalla.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori