keskiviikko 16.6.2021 | 16:21
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Venetsialaistorilla tunnelma kohoaa - Fiilistelyä monessa polvessa

La 25.8.2018 klo 22:00 | päivitetty su 09:34

Maija Rahkola

Kokkolan Kauppatori alkoi lauantaina täyttymään venetsialaisjuhlijoista jo heti venetsialais-iltaohjelman alkumetreillä. Illan edetessä yleisöä valui torille jatkuvasti lisää. Torilla yleisön käsiä nostattivat ilmaan muun muassa tanssipuolesta vastanneet AeroDance-ryhmä ja Dancement Crew, ja etenkin nuoremman yleisön tempaisi mukaansa artisti HUGO. Myös ohjelman juontajina toimineet Jonathan "Jontti" Granbacka ja Emilia Näreaho saivat juonnollaan yleisön desibelit nousemaan. Edes esitysten väliin ei mahtunut hiljaisuutta, sillä tori täyttyi juhlafiiliksissä olevien ihmisten puheensorinasta. Kun yleisöä katsoo, ei jää epäselväksi, että Kokkolassa järjestettävä Venetsialaistori kokoaa yhteen niin nuoremmat, kuin vanhemmatkin sukupolvet.

Torille saapunut kokkolalainen Jonathan Leikkola sanoo, että Venetsialaistorilla parasta on siellä vallitseva tunnelma. Myös kokkolaisen Teemu Puumalan paikalle toivat ihmiset.

– Täällä näkee sekä tuttuja, että tuntemattomia ihmisiä. Eikä sillä ole väliä kumpia näkee - pääasia on, että ihmiset kokoontuvat yhteen. Me ihmiset tapaamme elää usein liikaakin vain "omissa loosseissamme", joten tällaiset tapahtumat ovat tärkeitä.

Lisää illan venetsialaisjuhlista:

Katso värikäs kuvakooste Kokkolan ja Kalajoen venetsialaisjuhlista

Villit valot risteilivät Kokkolan torin yllä – Ennennäkemätön lasershow päätti venetsialaisjuhlat – Katso video!

Kalajoen Venetsialaisten ilotulitus sai jälleen väen liikkeelle

Venetsialaisia juhlitaan jälleen – Katso kuvakooste!

Hyvin järjestetty kisa kerää Suomen kärkikuljettajat Venetsia Driftingiin

Sää suosi venetsialaisten alkua Kalajoella – Ford Model T Touring keräsi ihastelijoita ympärilleen

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »