sunnuntai 18.11.2018 | 11:50
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajoen kulttuurisalin nimi on Virta-sali – Kauppa- ja kulttuurikeskus Merran yläkerta avataan yleisölle kuun puolivälissä

Keskipohjanmaa+ | Ma 3.9.2018 klo 12:30 [päivitetty ma 15:25]

Pia Räihälä

Kalajoen uuden kulttuurisalin nimi on Virta-sali. Sivistyslautakunta hyväksyi nimen sekä salin markkinointi-ilmeen ja logon, jotka on suunnitellut kaupungin markkinointi-ilmeestä vastaava mainostoimisto NTRNZ media. Salin elokuvaesityksistä vastaava yrittäjä on aloittanut elokuvien ennakkomarkkinoinnin nimellä Kino-Virta.

Salin lipunmyyntijärjestelmäksi ja yhteistyökumppaniksi lautakunta valitsi kahden tarjoajan joukosta Lipputoimiston kokonaisvaltaisesti edullisimpana.

Lautakunta hyväksyi myös salin tilavuokrat. Virta-salissa on noin puolet pienempi katsomo kuin Ylivieskatalo Akustiikassa ja Raahe-salissa, ja vuokria on mitoitettu tämän mukaisesti. Pääsymaksullisten tilaisuuksien vuokrat ovat korkeammat kuin kaikille avoimien tilaisuuksien, ja kalajokisille yhdistyksille ja toimijoille hinta on edullisempi kuin ulkopuolisille. Esimerkiksi kalajokisen järjestäjän pääsymaksullisesta tilaisuudesta peritään vuokraa 300 euroa.

Lautakunta sai tiedoksi kirjastokahvilan sekä kulttuurisalin catering-palveluiden järjestämissuunnitelman. Kirjastokahvilan toimintaa hoitaa vuoden kokeilun ajan kaupungin työllistämisyksikkö samaan tapaan kuin kesällä Havulan museokahvilassa. Toiminta voidaan siirtää yrittäjävetoiseksi kesken vuodenkin, jos joku yrittäjä siitä kiinnostuu. Mahdollisista catering-tarpeista tehdään tapauskohtaisesti tarjouspyynnöt ravintola-alan yrittäjille.

Kauppa- ja kulttuurikeskus Merran yläkertaan valmistuneet Virta-sali ja uusi kirjasto avataan yleisölle perjantaina 14.9.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori