Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Pennanen ja Lehtimäki Hermekseen

Keskipohjanmaa+ | Ke 5.9.2018 klo 15:40

Kokkolan Hermes vahvistui Suomen Cupin kynnyksellä, kun puolustaja Toivo Pennanen ja hyökkääjä Miro Lehtimäki liittyivät joukkueeseen.

Kuopion KalPassa A-nuorten mestaruuden viime kaudella voittanut puolustaja Toivo Pennanen ja Pohjois-Amerikan juniorisarjoista Vaasan Sportiin kotiutunut laitahyökkääjä Miro Lehtimäki siirtyvät Hermekseen Vaasan Sportista toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Pennanen pelasi viime kaudella erittäin hyvän kevätpuoliskon, sillä hän oli merkittävässä osassa KalPan mestaruutta, kun puolustaja voitti pudotuspelien puolustajien pistepörssin ja oli myös koko mestarijoukkueen toiseksi tehokkain pelaaja.

Miro Lehtimäki puolestaan oli ylivoimainen pörssikärki Vaasan Sportin A-nuorten joukkueessa, kun 47 peliin tehot 27+26 riittivät koko sarjan pistepörssissä sijalle kuusi. Lehtimäki pelasi kauden aikana myös 11 ottelua Liigan puolella.

Molemmat pelaajat ovat Vaasan Sportin sopimuspelaajia ja lainat ovat voimassa toistaiseksi.

– Nämä olivat viimeiset kaivatut palaset. Mikäli mitään yllättävää ei tapahdu, niin joukkue on kasassa. Tällä hetkellä on sivussa neljä pelaajaa, mutta kun he kuntoutuvat, on joukkueessa myös sisäistä kilpailua, sillä maalivahteja on kaksi, puolustajia yhdeksän ja hyökkääjiä viisitoista, Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen sanoo tiedotteessa.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori