Paikallisuutiset

Presidentti Niinistö päätoimittajien lounasvieraana - ”En tiedä Trumpin ja Putinin Helsingissä käymän kahdenkeskisen keskustelun sisältöä”

Presidentti piti vääränä Fortum-painostuksesta esitettyjä väitteitä ja uutisointia syksyn Niinistö-kirjasta Mäntyniemen herra.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo, ettei tunne Vladimir Putinin ja Donald Trumpin Helsingissä käymän kahdenkeskisen keskustelun sisältöä. Etenkin Yhdysvalloissa huomio kiinnittyi siihen, että Trump neuvotteli Putinin kanssa pitkään ilman muita kuulijoita. Arkistokuva.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo, ettei tunne Vladimir Putinin ja Donald Trumpin Helsingissä käymän kahdenkeskisen keskustelun sisältöä. Etenkin Yhdysvalloissa huomio kiinnittyi siihen, että Trump neuvotteli Putinin kanssa pitkään ilman muita kuulijoita. Arkistokuva. Kuva: Joel Maisalmi

Matti Posio

PresidenttiSauli Niinistö vahvisti päätoimittajien yhdistyksen lounasvieraana keskiviikkona, ettei hän tiedä YhdysvaltojenDonald Trumpin ja VenäjänVladimir Putinin Helsingissä käymän kahdenvälisen keskustelun sisältöä. Presidentit Putin ja Trump tapasivat Helsingissä viime kesänä vain tul

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä