keskiviikko 19.12.2018 | 15:19
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kympin päivät kutsuvat Nivalan Konekapina-kävijät keskustan kauppaliikkeisiin

Keskipohjanmaa+ | To 11.10.2018 klo 10:00

Tuovi Pulkkanen

Konekapinat levittäytyvät Nivalassa ympäri kaupunkia ja keskustan liikkeet ja yrittäjät haluavat varmistaa, että paikallisten lisäksi muualtakin tapahtumaan tulleet tekevät hyviä löytöjä ja muistavat Nivalan elinvoimaisena ja kiinnostavana kaupunkina.

Yrittäjät ovat ideoineet liikkeisiin tapahtuman ajaksi Kympin päivät, joka tarkoittaa, että tuotteet maksavat tasan kymmenen euroa, tai hinnasta vähennetään kymppi tai kymmenen prosenttia. Jokainen liike, joka Kapinakympissä on mukana, määrittelee itse millä tavalla kympin teeman huomioi.

Päivärinnan kodintekniikka- ja huonekalumyymälän myymäläpäällikkö Heikki Koskela kertoo, että Kympin päiville liikkeessä on voimassa kärkitarjoukset, joita kannattaa seurata.

– Joku hyvä, mahdollisimman moneen ikähaarukkaan menevä liikkuva tuote toimii kympin hintaisena sisäänheittotuotteena.

Kelloliikesepänliike Sammallahdessa Kymppikampanja toteutuu prosenttitarjouksilla.

– Meidän alallamme on aika vähän kympin tuotteita ja siksi me toteutamme kampanjan prosenttialennuksilla. Hopeasormuksia ja –korvakoruja saattaa löytyä kympin tarjouskorista, paljastaa Heikki Sammallahti.

Mode Mekko on Konekapinan Kymppiteemassa mukana juhlatuulella. Yritys täyttää kymmenen vuotta tänä syksynä ja yrittäjä Helena Pesola päätti, että perjantaina liikkeessä on hyviä tarjouksia ja asiakkaille tarjotaan täytekakkukahvit pyöreän ensimmäisen vuosikymmenen kunniaksi.

– Meidän mukanaolomme on tällä kertaa täysi kymppi ja haluamme juhlistaa sitä kaikkien kävijöiden kanssa.

Nivalan Optiikassa ja Tarjan Kengässä yrittäjät toteavat, että Konekapina saa ihmiset liikkeelle ja Nivalaan tullaan kauempaakin. Optikkoliikkeessä tarjoukseen laitetaan silmien kostutustippoja, hoitosettejä tai pesuaineita.

– On hienoa, että saamme Nivalaan ihmisiä laajalta alueelta ja siksi haluamme olla mukana omalta osaltamme myös kenkäkaupassa, Tarja Isoniemi sanoo.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori