perjantai 4.12.2020 | 20:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

IS:n kysely: Halsualla harrastetaan eniten seksiä – viikossa tuplasti enemmän kuin maassa keskimäärin

To 11.10.2018 klo 14:30

Katariina Poranen

Ilta-Sanomien tekemän kyselyn mukaan Halsualla harrastetaan eniten seksiä koko maassa. Kyselystä selviää, että Pohjanmaalla ja Lapissa seksin harrastaminen näyttää olevan erityisen aktiivista.

Reilun tuhannen asukkaan kunnassa Halsualla kyselyyn vastanneet harrastavat seksiä keskimäärin jopa kolme kertaa viikossa. Määrä on suuri, sillä Ilta-Sanomien mukaan suomalaiset harrastavat seksiä keskimäärin 1,5 kertaa viikossa.

Keskivertoa enemmän seksiä harrastetaan myös Pyhäjoella (2,6 kertaa viikossa), Alavieskassa (2,4), Haapavedellä (2,3), Oulaisissa (2,2), Kärsämäellä (2), Evijärvellä (2), Nivalassa (1,7), Ylivieskassa (1,6), Pyhäjärvellä (1,6) ja Kokkolassa (1,6).

Haapajärvellä ja Kalajoella seksikertoja kertyy viikossa saman verran kuin maassa keskimäärin, 1,5. Keskiverron alapuolelle puolestaan jäävät Kaustinen (1,4), Kannus (1,3), Pietarsaari (1,3), Kruunupyy (1,2) ja Pedersöre (1,1).

Halsuan lisäksi koko maan kärkikymmenikköön ylsivät kyselyssä Kittilä, Hailuoto, Enontekiö, Ruovesi, Pyhäjoki, Kaavi, Ypäjä, Ruokolahti ja Alajärvi. Vähiten seksiä harrastetaan puolestaan Luumäellä, Parkanossa, Karviassa, Kemiönsaaressa, Leppävirralla, Orivedellä, Vesilahdella, Viitasaaressa, Kristiinankaupungissa, Mustasaaressa, Pälkäneellä, Siikalatvalla ja Vieremällä.

Ilta-Sanomat keräsi tutkimukseen aineistoa kyselyllä, jossa vähintään kymmenen vastaajaa 223 kunnasta paljasti seksimääränsä. Kaikista kunnista tietoa ei kuitenkaan saatu kasaan, jos vastaajia oli vähemmän kuin kymmenen.

Katso täältä Ilta-Sanomien jutusta, kuinka paljon kunnassasi harrastetaan seksiä.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »