keskiviikko 19.12.2018 | 15:19
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan mielipide: Ovatko vihreät muita parempia ihmisiä

Keskipohjanmaa+ | To 11.10.2018 klo 20:00

Ben Zyskowicz totesi aikoinaan. ”Vihreät ovat tunnetusti meitä muita ihmisiä parempia ja hyveellisempiä ihmisiä ja he ovatkin heittäneet ensimmäisen kiven. He eivät itse tee lainkaan virheitä”.

Mutta seuraavatko Vihreät Ruotsin ja Saksan vihreitä, kun kannatus edelleen laskee. Joku sanoi jo aiemmin, että mistä ei voi vaieta, siitä on puhuttava. Vihreät jatkavat omassa kuplassaan, välittämättä muista. Vihreiden ahneus ja omahyväisyys, muita parempina kansalaisina oleminen ja pitäminen, on kuvastanut monissa viimeaikaisissa tapahtumissa.

Kalajoella vihreät haluavat kiinnittää kansalaisten huomion tempauksellaan toisaalle puheenjohtaja Aallon pääministeripuoluehaaveista ja muista katteettomista puheista, lupauksista ja vastenmielisistä kuvista. Emma Kari ruokkii puheillaan isänsä tavoin totuutena tekoja, tapoja ja puheita, joissa faktat ovat erillään kuin itä lännestä. Iljettävintä on, että vihreät ja Kari valehtelee ja kiihottaa kannattajiaan valheilla. Tämä on uskomatonta populismia.

Vihreiden luottopakki, ympäristöteon mestari kansanedustaja Toivola hurautteli taksilla veronmaksajien piikkiin tällä kaudella yli 1 000 kertaa, tehden samalla bisnestään sairaslomallaan myös meidän piikkiin. Kyllä tämä Toivola-gate ainakin minua opasti, että itseään moraalisesti ja muutoinkin parempina ihmisinä pitävät vihreät ovat aikamoisia ressukoita, joiden kyky myöntää edes alkeellisimmat virheensä on sangen vaikeaa ja rajallinen, jopa 0-tasoa.

Sipoossa vihreä paikallispoliitikko kyseenalaisti kunniavartiot sankarihaudoilla itsenäisyyspäivän kunniaksi. Oliko se Vihreiden arvostus sotiemme sankarivainajia ja sotaveteraaneja kohtaan 2010-luvulla? Hyväksyikö puoluejohto tuon ilman tuomitsemista ja pahoittelemista.

Vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen poistettiin Finnairin lennolta. Tässäkään Vihreiden edustaja ei kunnioittanut Suomen lakia, vaan kietoutui liikkeen ylemmyyden tunteeseen, näyttämällä, että Suomen lait eivät koske meitä.

Ex-puheenjohtaja Ville Niinistö esittää faktoina ihan mitä sattuu kuulopuheita ja valheita kunhan agenda on vain hänelle riittävän lähellä. Aina kun on kaikkea vastaan niin välillä virheitäkin sattuu. Tosin Villen kohdalla niitä tapahtuu joka kerta kun ottaa kantaa ihan sama mihin asiaan. Onkin kysyttävä milloin Niinistö aikoo pyytää anteeksi niitä ”vihreitä valheita ja täyttä humpuukia”.

Paavo Peltola

KÄLVIÄ

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori