maanantai 5.12.2022 | 16:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Lapintie jättää eduskunnan tämän kauden jälkeen

Annika Lapintie jättää eduskunnan tämän kauden jälkeen. Hän ei ole tehnyt päätöstä eurovaaleihin tai maakuntavaaleihin osallistumisesta.

Jussi Orell
Su 28.10.2018 klo 09:05

Vuodesta 1995 kansanedustajana toiminut Vasemmistoliiton Annika Lapintie ei asetu ehdolle enää ensi kevään eduskuntavaaleissa. Lapintie on kuluvalla kaudella toiminut perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana ja ollut siten avainasemassa muun muassa sote-uudistukseen liittyen lakiesitysten perustuslaillisuuden tulkitsemisessa.

Olen ollut mukana hoitamassa erilaisia julkisia luottamustehtäviä kolmenkymmenenyhdeksän vuoden ajan. 24 kansanedustajavuoden aikana olen työskennellyt useissa eduskunnan valiokunnissa ja myös Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtajana. Tämä on paljon. Kiitän lämpimästi kaikkia, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi. Kaikkia heitä, jotka ovat luottaneet, äänestäneet, tehneet yhteistyötä ja tukeneet työtäni kansanedustajana, Lapintie kirjoittaa tiedotteessaan.

Lapintie sanoo, ettei ole vielä päättänyt, asettuuko hän ehdolle europarlamenttivaaleihin tai mahdollisiin maakuntavaaleihin.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »