torstai 20.6.2019 | 19:04
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan lyhyet

Seppo Kuusjärvi Tiina Varis HAAPAJÄRVI O. Uusimäki Nimim. Kannattaisi Nimim. Sydämetöntä Nimim. Superpersu KAUSTINEN Tiina Varis HAAPAJÄRVI Nimim. Väittelyyn kyllästynyt Keskipohjanmaa+
To 8.11.2018 klo 19:00

Matti Savolaiselle. Kysyit palvotteko pahoja jumalia. Uskot kuitenkin itsekin johonkin olemattomaan. Laita nyt vaikka sen pirun kuva lehteen jos paholaisia kerran on olemassa.

Onpa raskas tulevaisuus, minkä uusi SoTe tuo tullessaan. Leikkaavilta lääkäreiltä vaaditaan tehdasmaista liukuhihna urakkatyötä. Lääkäri on ihminen, ei robotti.

Eiköhän jo lopeteta tämä loputon eipäs-juupas-väittely Jumalan olemassaolosta. Tuskin tällainen ketään rakentaa. Jokaisella on vapaa tahto uskoa tai olla uskomatta mihin haluaa. Mehän tiedämme varsin hyvin Matti Savolaisen kannan hänen lukuisten kirjoitustensa perusteella. Me, jotka olemme valinneet uskon Raamatun ilmoittamaan Jumalaan, olemme valinneet Jumalan, joka on niin suuri, ettei Hän tarvitse meidän ihmisten puolusteluja olemassaololleen.

Some- ja digivelhot eivät anna lapsilleen älypuhelimia. Onko digiähky julistettava kansalliseksi uhaksi ja tavoitteeksi somevapaa Suomi 2025?

Todella ikävää Oulaskankaan synnärin järkähtämätön alasajo. Itse 90-luvulla hyvällä ammattitaidolla ja teknologialla olen saanut siellä neljä lastani synnyttää. Aina olen paikan muistanut kehua pienenä lämpimänä yksikkönä ja kehunut muillekin. Lapsenlapseni syntyikin myös siellä hyvässä hoidossa. Joku on suuressa vallassaan päättänyt alasajon eikä anna periksi välittämättä onko synnytys siellä turvallista vai ei.

Pienemmälle suuta tarhaajat kettujen viemisestä Kiinaan (KP 8.11). Samalla lailla tänne on aikanaan tuotu siitosketut ulkomailta, koko tarhaamista ei olis Suomessa ilman mm. Norjasta ja Pohjois- Amerikasta ostettua jalostustyötä. Näin se avoin maailmantalous toimii, ja eläimiäkin myydään maasta toiseen. Jos siihen haluaa muutosta, ei muuta kuin ensi keväänä vaalikojulle, ja oikean puolueen ehdokasta lapulle.

Onpa raskas tulevaisuus, minkä uusi SoTe tuo tullessaan. Leikkaavilta lääkäreiltä vaaditaan tehdasmaista liukuhihna urakkatyötä. Lääkäri on ihminen, ei robotti.

Eiköhän jo lopeteta tämä loputon eipäs-juupas-väittely Jumalan olemassaolosta. Tuskin tälläinen ketään rakentaa. Jokaisella on vapaa tahto uskoa tai olla uskomatta mihin haluaa. Mehän tiedämme varsin hyvin Matti Savolaisen kannan hänen lukuisten kirjoitustensa perusteella. Me, jotka olemme valinneet uskon Raamatun ilmoittamaan Jumalaan, olemme valinneet Jumalan, joka on niin suuri, ettei Hän tarvitse meidän ihmisten puolusteluja olemassaololleen.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »