keskiviikko 17.7.2019 | 17:41
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kokkolan kaupungin kunniamitalit jaettiin kuudelletoista ansioituneelle – Kultaiset mitalit Kim Biskopille ja Jari Saariselle

Jouni Nikula Keskipohjanmaa+
To 6.12.2018 klo 16:17 [päivitetty to 16:18]

Kokkolan kaupungin kunniamitalit jaettiin tänään iltapäivällä. Mitaleita myönnettiin kuudelletoista henkilölle.

Kultaisen kunniamitalin saivat Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop ja Kokkolan kaupungin talousjohtaja Jari Saarinen.

Biskopia kehuttiin KPO:n aktiiviseksi kehittäjäksi ja merkittäväksi, erityisesti nuorten työllistäjäksi alueella. Talousjohtaja Saarinen sai kiitosta vahvasta talousosaamisestaan ja rohkeudesta, jolla taloustyöhön on tuotu uusia käytäntöjä.

Hopeinen kunniamitali myönnettiin kaupunkisuunnittelupäällikkö Jouni Laitiselle, Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen johtajalle Tanja Risikolle, Merius Oy:n toimitusjohtaja Hannu Sarjalle sekä kaupunginvaltuuston jäsen Sari Innaselle.

Pronssinen kunniamitali myönnettiin toimittaja ja kulttuurivaikuttaja Lauri Tuomi-Nikulalle, Softwave Ohjelmistot Oy:n toimitusjohtaja Janne Lehtiselle, Puskaradio Kokkola -Facebook-ryhmän ylläpitäjäkaksikko Jenna Saarelle ja Ella Vahtialalle, tiemestari Kari Pihlajamäelle, kirjanpitopäällikkö Anne Wittingille, lääkäri Marileena Saukkosaarelle, hallipäällikkö Kaija Heinualle, yrittäjä Leif Tuomisalolle, muusikko-tuottaja Robert Hagnäsille sekä yrittäjä Terttu Niemelälle.

Kunniamitali voidaan myöntää kokkolalaiselle, joka työpanoksellaan on näyttävästi tuonut kotikaupunkiaan esille, ansioituneelle luottamushenkilölle tai kaupungin nykyiselle tai entiselle työntekijälle ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta kunnallisesta toiminnasta tai kiitollisuuden osoituksena huomattavista palveluksista.

Kunniamitali voidaan myöntää myös ansioista tieteen tai taiteen alalla, pitkäaikaisesta ja merkittävästi panoksesta yhteiskuntaelämässä sekä merkittävästä saavutuksesta urheilun parissa.

Kunniamitalien myöntämisestä päättää mitalitoimikunta, jonka jäsenet ovat kaupungin luottamushenkilöitä ja kaupunginjohtaja.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »