maanantai 16.12.2019 | 06:41
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Kokkolan Pallo-Veikot ja FC Lahti maalittomaan tasapeliin yli 2000 katsojan edessä – Katso videolta ottelun huippuhetket

Jarno Herranen Keskipohjanmaa
La 11.5.2019 klo 16:56 [päivitetty la 17:33]

Aika kovalla kädellä kohdellaan Kokkolan Pallo-Veikkoja jalkapallon Veikkausliigassa. KPV pääsi ensimmäistä kertaa kotoisalle Keskuskentälleen ja tarjosi 2215-päiselle yleisölle hyvän ottelun. Palkintoa joukkue ja kotiyleisö eivät saaneet, vaan ottelu FC Lahtea vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin.

Kentällä Pallo-Veikot oli joukkueista parempi. Varsinkin toisella jaksolla pelin suunta oli lähes koko ajan lahtelaisten maalia kohti, mutta maaliin saakka vihreäpaidat eivät palloa saaneet.

Ottelun huippuhetket voi katsoa tästä Ruudun koosteesta.

KPV:n rynnistys ei pysähtynyt edes reilun tunnin pelin jälkeen, kun KPV-toppari El-Hadji Gana Kane sai toisen varoituksensa ja katseli punaista korttia. Ulosajo näytti sisuunnuttavan kotijoukkuetta entisestään, sillä vajaallakin peli kulki KPV:n komennossa.

Kulmapotkut kirjattiin kotijoukkueelle 9–3 ja laukaukset maalia kohti 9–5, mutta viimeistely oli tälläkin kertaa kovin vaikeaa kokkolalaisille.

Ottelun ylivoimaisesti paras maalipaikka aukeni 39. minuutilla Enoch Banzalle. Tilanne käynnistyi Ville Koskimaan loistavasta syötöstä Yessy Menalle oikeaan laitaan. Mena näki vapaana olleen Banzan ja tarjoili tälle namupassin pilkun tuntumaan.

Tuolta etäisyydeltä pallo olisi ehdottomasti pitänyt naulata verkkoon, mutta Banzan veto jäi heppoiseksi, joten FC Lahden maalivahti Patrick Rakovsky selvitti tilanteen.

Kun lisäaikaa oli pelattu jo viisi minuuttia, sai FC Lahti vapaapotkun erinomaisesta paikasta. Pallon taakse asteli Josu, mutta kauden toisen pelinsä KPV:n maalilla pelannut Joonas Myllymäki venyi KPV:n kannalta ottelun tärkeimpään torjuntaan.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »