maanantai 16.12.2019 | 07:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan mielipide: Eurovaalien vaalikampanja jää lyhyeksi ja laimeaksi

Bjarne Kallis Keskipohjanmaa
Ti 14.5.2019 klo 20:00

EU-vaalit (26. toukokuuta) ovat pahasti jääneet käytyjen eduskuntavaalien ja hallitusneuvottelujen varjoon. EU-vaalikampanja jää edellä mainituista syistä, ei ainostaan lyhyeksi vaan myös laimeaksi.

Oman ehdokkaan löytäminen tuntuu olevan monille todella vaikea ja mitä jos ehdokas läpimenostaan huolimatta ei lähdekään EU-parlamenttiin? Minulle sopivan ehdokkaan löytäminen ei ole tuottanut vaikeuksia. Arvostan poliittista kokemusta, kielitaitoa, EU-asioiden ja kansainvälisten asioiden tuntemusta, kykyä luoda suhteita ja hakea ongelmakysymyksiin ratkaisua.

Ehdokaslistoilta olen löytänyt ehdokkaan, joka puhuu sujuvasti molempien kotimaisten kielten lisäksi englantia ja saksaa.

Ehdokas jolla on niin kansanedustaja- kuin myös ministerikokemusta . Ehdokas, jolla on laajat tiedot talous- ja erityisesti verotuskysymyksistä. Ehdokas, joka on aktiivisesti toiminut Pohjoismaiden Neuvostossa ja siinä osittautunut olevan aito ”nordisti”. Tämä ehdokas on Kimmo Sasi (kok), jonka opin 20 eduskuntavuosieni aikana hyvin tuntemaan.

Kokkola

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »