maanantai 13.7.2020 | 07:52
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Myran hakee kaudelle suuntaa – katso myös pelaajien esittelyvideo

Juha Savela
Pe 7.6.2019 klo 07:45

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

IK Myran pelaa lauantaina kauden toisen "oikean" kotipelinsä, kun JyPK vierailee Alavetelin erinomaisessa kunnossa olevalla kentällä. Vaikka Myran lähtee viikonlopun kierrokselle naisten jalkapalloliigan jumbona, mitään ei ole vielä menetetty.

– Eihän ylempään jatkosarjaan oikeuttavaan kuudenteen sijaankaan ole eroa kuin vaivaiset kaksi pistettä, Myranin valmentaja Magnus Slotte huomauttaa.

Katso pelaajien esittelyvideo:

Myran pelaa kesäkuussa kolme ottelua, joiden tulokset näyttävät pitkälti suuntaa loppukauden suhteen. Myran kohtaa JyPK:n kahdesti ja kuun päätteeksi Ilves tulee Alaveteliin.

– Alkukauden perusteella on paljon tietysti opittavaa, erityisesti puolustuspeliin pitää saada pitävyyttä. Välillä olemme siinä onnistuneet, mutta vastapainoksi on tullut repsahduksia. Toisaalta kolmesta voitettavissa olleesta pelistä olemme kaksi voittaneet, ettei pettynytkään voi tässä suhteessa olla, Slotte arvioi alkukautta.

Puolustuspelin repsahdusten vuoksi Myranin maaliero on tällä hetkellä lukemissa 7–25. Joukkueen maaleista Sofia Matikainen on tehnyt neljä.

– Hienoa, että Sofia on onnistunut, mutta maalintekorintamalle tarvitsemme leveyttä. Uskon, että Chelsy (Swackhamer) vertyy kauden edetessä.

Slotte lisää, että Myranilla on mahdollisuus ja tavoitekin hankkia lisää vahvistuksia kokoonpanoon, kun siirtoikkuna aukeaa 10. heinäkuuta. Tarvetta lisää, kun Sanna Ög palasi tällä viikolla omasta halustaan Ykköseen GBK:n vahvuuteen.

Lauantain pelin suhteen Myranin kokoonpanossa on pari epävarmaa tekijää. Reisiongelmista kärsivän Viktoria Byskatan pelikunto selviää vasta ottelun alla. Myös polvivaivaisen Rebecca Dahlin paluu edustuksen rinkiin saattaa siirtyä.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »