perjantai 29.5.2020 | 19:34
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Sakari Typpö rehtoriksi ja Johanna Tupila apulaisrehtoriksi Kannuksen yläkoululle ja lukioon

Outi Yli-Arvo
Ke 12.6.2019 klo 11:14 | päivitetty ke 12:13

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kannuksen yläkoulun ja lukion yhteiseen rehtorin virkaan on valittu teologian ja kauppatieteiden maisteri Sakari Typpö Kannuksesta. Apulaisrehtoriksi yläkoululle ja lukioon sivistyspalveluiden lautakunta on valinnut kasvatustieteiden maisteri Johanna Tupilan Ilmajoelta. He molemmat aloittavat tehtävässään elokuun alussa.

Rehtorin valinnasta lautakunta äänesti, ja Typpö voitti vastaehdokkaansa, oulunsalolaisen filosofian maisteri Maarit Leskelän äänin 4–3.

Typpö työskentelee tällä hetkellä Kannuksessa sekä yläkoulun että lukion rehtorina. Sivistyspalveluiden lautakunta päätti rehtorin ja apulaisrehtorin mallista aiemmin tänä keväänä.

Rehtorin virkaan kuuluu yläkoulun ja lukion kokonaisuuden toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöhallinnosta vastaaminen. Rehtori vastaa yhteistyössä apulaisrehtorin kanssa opetuksen pedagogisesta kehittämisestä ja johtamisesta erityisvastuualueena yläkoulu. Apulaisrehtorin erityisvastuualueena on lukio. Apulaisrehtorin virkaan kuuluu lukion toiminnasta ja hallinnosta vastaaminen.

Rehtorin virkaan saapui määräaikaan mennessä seitsemän hakemusta, joiden perusteella viisi hakijaa kutsuttiin haastatteluun.

Apulaisrehtorin virkaa haki yhdeksän henkilöä, joista viisi kutsuttiin haastatteluun.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »