maanantai 25.5.2020 | 00:56
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Hyvän treeniviikon myötä HJK:n kimppuun – Päävalmentaja Jani Uotisella riittää vaihtoehtoja Kokkolan Pallo-Veikkojen avauskokoonpanoon

Jarno Herranen
Ti 13.8.2019 klo 15:52

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kolme varsin tuoretta kasvoa oli tiistaina paikalla Kokkolan Pallo-Veikkojen lehdistötilaisuudessa. Maanantaina joukkueeseen liittyneiden Hysen Memollan ja Stefan Umjenovicin lisäksi paikalla oli kolmessa pelissä KPV:n päävalmentajana toiminut Jani Uotinen.

Memolla ja Umjenovic eivät vielä ole päässeet näyttämään kynsiään tositoimissa. Uotisen saldona puolestaan toistaiseksi on yksi voitto ja kaksi tappiota. Viikko sitten KPV johti Helsingin IFK:n vieraana 0–2, mutta HIFK latoi kymmeneen minuuttiin kolme maalia kaapien voiton itselleen.

– Jos pitää valita, olemmeko kaatuneet fyysiseen vai henkiseen puoleen, niin kyllä minä ennemmin valitsen henkisen puolen. Emme ole oikein toipuneet takaiskuista. Kun HIFK teki ensimmäisen maalinsa, koko porukka lamaantui. Nyt on kuitenkin jo aika päästä siitä yli ja keskittyä tulevaan, Uotinen jutteli.

Ensimmäinen tulevista koitoksista on sunnuntaina pelattava KPV-HJK. Lähtökohdan pitäisi olla Pallo-Veikoille henkisesti helpompi, sillä ylivoimaiseksi mestarisuosikiksi povattu HJK on Veikkausliigassa vasta viidentenä. Eurooppa-liigan myötä otteluruuhkassa olevien helsinkiläisten on pakko hakea altavastaaja-KPV:sta voitto, ettei liigan kärki karkaa liian kauas.

– Varmasti on noin, mutta ei meillekään kelpaa kuin kolme pistettä, Uotinen huomauttaa.

Pallo-Veikkojen kokoonpano täydentyi siirtorajan kynnyksellä useammalla pelaajalla. Heistä Taiki Kagayama on vihreässä paidassa jo esiintynyt, Memolla ja Umjenovic ovat pelikelpoisia sunnuntaina.

– Tänään (tiistaina) molemmat olivat ihan täysillä mukana harjoituksissa ja he antoivat hyvän ensivaikutelman. Kaksikko tuo hyvää kilpailua puolustuspään pelipaikoille, Uotinen näkee.

Uotinen ei vielä lähtenyt avaamaan HJK-pelin avauskokoonpanoa sen tarkemmin.

– Torstaina on lepopäivä, mutta muina päivinä treenaamme. Saamme ennen HJK-peliä alle hyvän harjoitusviikon, jonka aikana pelaajat voivat näyttää, kuka ansaitsee paikan avauskokoonpanosta. Viimeistään sunnuntaiaamuna lyödään lopullinen kokoonpano lukkoon.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »