sunnuntai 7.3.2021 | 05:34
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Heli Heikkilä on valittu Kalajoen seurakunnan diakoniksi – Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi talousarvion, joka on laadittu nollalinjalla

Outi Yli-Arvo
Ma 21.10.2019 klo 15:55

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto on valinnut kolmannen diakonian virkaan Heli Heikkilän. Virkaa haki kaikkiaan neljä henkilöä. Ensi vuoden alusta alkavan diakonin virkaan kuuluu myös lähetyssihteerin tehtävät. Heikkilä on hoitanut 13 vuotta Alavieskan seurakunnan diakonin tehtäviä.

Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2020 sekä alustavan toimintasuunnitelman ja talousarvion suunnitelmavuosille 2021–2022. Toiminnan osalta kirkko on peruskorjauksen viimeisen vaiheen vuoksi poissa käytöstä pääsiäisen jälkeisestä ajasta marraskuun loppuun. Toiminnan puolella näkyvät ensi vuonna myös Rauhan Sanan valtakunnalliset suvijuhlat, jotka järjestetään Kalajoella 17.–19. heinäkuuta.

Talousarvio on laadittu nollalinjalla, ainoastaan palkoissa on huomioitu kahden prosentin korotus. Tilikauden ylijäämäksi on arvion mukaan jäämässä vajaat 93 000 euroa. Investointimenot ovat ensi vuonna suuret Kalajoen kirkon III peruskorjausvaiheen vuoksi. 3,3 miljoonan investoinnit sisältävät kirkon lisäksi Himangan ja Raution kirkkojen ja tapulien kattojen tervaukset.

Kalajoen seurakunnan ulkoalueiden lumityöt kirkkoneuvosto päätti antaa tarjousten perusteella Himangalla Hanhinevan puutarhalle, Kalajoella Rannikon Vihertyölle ja Rautiossa Pekka Miikkulaiselle.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »