lauantai 4.7.2020 | 21:10
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Perjantaina tarkistettavan Kokkolan Keskuskentän kunto jälleen täysi arvoitus – Mikäli Keskuskenttä ei ole pelikelpoinen, pelataan KPV:n ja TPS:n välinen jalkapallon Veikkausliigan karsintaottelu sunnuntaina Seinäjoella

Jarno Herranen, Vili Ruuska
Ma 21.10.2019 klo 19:42 | päivitetty ti 08:10

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kokkolan Pallo-Veikkojen ja Turun Palloseuran välinen jälkimmäinen Veikkausliigan karsintaottelu saatetaan pelata Kokkolan Keskuskentän sijasta Seinäjoella.

Pallo-Veikkojen nettisivuilla vahvistetaan, että karsintaottelun varakenttänä toimii OmaSP Stadion, mikäli Keskuskenttää ei saada pelikuntoiseksi. Kokkolan kaupungin kenttämestarit valmistelevat ja huoltavat kenttää tällä viikolla, jotta Keskuskentällä voitaisiin pelata sunnuntaina.

Palloliiton tiedotteen mukaan karsintaottelun pelipaikkana on edelleen Kokkola, joten tuossa tapauksessa KPV pääsisi pelaamaan ottelun kotikentällään. Keskuskentän nurmi tarkastetaan perjantaina otteludelegaatin, ottelun erotuomaritarkkailijan ja ottelun erotuomarin toimesta. Päätös ottelun pelipaikasta tehdään tarkastuksen tuloksen sekä sääennustuksen pohjalta. TPS-kannattajat vaativat maanantaina julkaistussa kannanotossaan, että päätös pelipaikasta tehtäisiin mahdollisimman nopeasti jo ennen ottelupäivää.

Mikäli ottelu pystytään sunnuntaina pelaamaan Keskuskentällä, potkaistaan peli käyntiin kello 13. Jos peli siirtyy Seinäjoelle, sen alkamisaika on kello 17. Liigakarsinnan avausosa pelataan torstaina Turussa.

Kokkolan Keskuskentän kunto nousi puheenaiheeksi myös vuosi sitten, jolloin KPV ja TPS kohtasivat tämän syksyn tapaan liigakarsinnoissa. Silloin joukkueet liukastelivat Keskuskentällä maalittoman tasapelin. Kun jälkimmäinen ottelu Turussa päättyi 1–1, nousi KPV Veikkausliigaan vierasmaalisäännön turvin.

Keskuskentällä pelattiin edellisen kerran lauantaina, kun KPV isännöi haastajasarjan päätöspelissä Vaasan Palloseuraa. Silloin kenttä kesti ensimmäiset puoli tuntia, mutta pelin edetessä kentän kunto heikkeni.

//22.10. kello 8.10 Muokattu otsikkoa. Lisätty TPS-kannattajien kannanotto juttuun.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »