Ruoka

Villiyrtit kotiravintolan valtti – Miina Aronen on rohkeasti perustanut yrityksensä A´la Miinan Halsuan sivukylälle Venetjoen rantatörmälle

Miina Aronen luottaa lähellä kasvaneeseen ja tuotettuun. Kuvan tarjottavista glögissä pohjana on lähimetsän mustikat ja omat viinimarjat, leivän päällä on metsäsienimuhennosta ja friteerattua palleroporojäkälää.
Miina Aronen luottaa lähellä kasvaneeseen ja tuotettuun. Kuvan tarjottavista glögissä pohjana on lähimetsän mustikat ja omat viinimarjat, leivän päällä on metsäsienimuhennosta ja friteerattua palleroporojäkälää. Kuva: Maisa Järvelä

Mikä on polkusi ravintola-alalle ja yrittäjäksi?

– Ei kokkikoulu mikään lapsuuden toiveopinahjo ollut, mutta jotenkin vain ajauduin sinne. Työskenneltyäni 13 vuotta Nokian henkilöstöravintolassa kokkina, jatkoin opintojani restonomiksi. Sen jälkeen perustin oman ravintolan. Myöhemmin opiskelin vielä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä