keskiviikko 4.8.2021 | 14:44
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Espresso House avaa kahvilan keväällä Kokkolan Kauppakeskus Chydeniaan

Outi Yli-Arvo
Pe 20.12.2019 klo 15:38 | päivitetty pe 15:39

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House avaa kahvilan keväällä 2020 Kokkolan Chydeniassa. Valmistelutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa ja henkilöstön rekrytoinnit ovat startanneet kahvilapäällikön haulla.

– Olemme todella innoissamme päästessämme tuomaan Espresso Housen vihdoin Kokkolaan, jossa kahvilakulttuuria osataan varmasti arvostaa. Yhteistyömme Chydenian ja Kokkolan kaupungin kanssa on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti ja on hienoa avata kahvila keskeiselle paikalle kaupungin keskustaan, kertoo Espresso House Finlandin toimitusjohtaja Anssi Thuresontiedotteessa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme uusia toimijoita Chydenia Centeriin. Näin merkittävän toimijan saaminen kauppakeskukseen on osoitus siitä että, Kokkolan keskusta on elinvoimainen ja kauppakeskuksella on parhaat liiketilat tarjolla, sanoo Chydenia Center Oy:n omistavan rahaston Senior AssetManager, Matti Kivilä.

Espresso House avasi ensimmäiset kahvilansa Suomessa vuonna 2015. Aluksi kasvu keskittyi pääkaupunkiseudulle, mutta nykyään kahviloita on myös Vaasassa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Seinäjoella.

Koko Suomessa kahviloita on 54, ja kasvu jatkuu tasaisesti noin yhden kahvilan kuukausivauhdilla.

Espresso House -ketjulla on yli 400 kahvilaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »