tiistai 26.5.2020 | 02:12
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kokkolan kaupunginhallitus hyväksyi sivistysjohtajan eroilmoituksen – Peter Johnsonin seuraajaa ryhdytään etsimään välittömästi

Riikka Sipilä
Ti 14.1.2020 klo 12:03 | päivitetty ti 12:03

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kokkola

Kokkolan sivistysjohtaja Peter Johnson aikoo jäädä eläkkeelle kuluvan vuoden aikana. Kokkolan kaupunginhallitus on hyväksynyt kokouksessaan sivistysjohtajan eroilmoituksen ja päättänyt asettaa sivistysjohtajan tehtävän pikimmiten hakuun.

Johnsonin eroilmoituksen mukaan hän aikoo siirtyä eläkkeelle 1. joulukuuta. Eläköitymissuunnitelma on tehty tarkoituksella aikataulultaan joustavaksi, jotta uuden sivistysjohtajan rekrytoimiseen ja perehdyttämiseen jää riittävästi aikaa.

Uuden sivistysjohtajan etsiminen alkaa välittömästi. Hakuaika tehtävään alkaa 15. tammikuuta ja päättyy 14. helmikuuta klo 12.

Sivistysjohtajan valintaa valmistelevassa työryhmässä ovat kaupunginhallituksen puheenjohtajisto eli Reino Herlevi (pj.), Janne Jukkola (1. varapj.) ja Mauri Salo (2. varapj.) sekä sivistyslautakunnan puheenjohtaja Sari Innanen, kaupunginjohtaja Stina Mattila, hallintojohtaja Ben Weizmann ja henkilöstöjohtaja Eija Pienimäki.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »