keskiviikko 27.5.2020 | 02:15
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Matka jumissa etelään – Tiistain juna IC 38 Seinäjoella ilman kuljettajaa ja Tampereella tuli teknisiä ongelmia kaupan päälle

Tapani Postila
Ti 14.1.2020 klo 15:33 | päivitetty ti 17:12

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Tiistaina matkalla etelään oleva juna IC 38 koki odottamattomia hidastuksia. Junassa Kokkolasta Helsinkiä kohti kello 11.35 lähteneen matkustajan mukaan Seinäjoella kuulutettiin, että nyt näyttää siltä ettei junassa ole kuljettajaa. Viivästyksen kerrottiin olevan vähintään 25 minuuttia ja matka jatkui 20 minuutin viivästyksen jälkeen.

– Tampereen jälkeen alkoivat tekniset ongelmat. Keulasta ei saatu yhteyttä junan peräpään veturiin. Ensimmäisen vikakuulutuksen jälkeen juna liikkui pari minuuttia, jonka jälkeen jälleen pysähtyi. Seuraavaksi kuulutettiin, että kuljettaja jalkautuu peräpäähään resetoimaan viimeisenä olevan veturin, kertoi kokkolalaismatkustaja.

Juna oli pysähdyksissä Tampereen eteläpuolella ja matka jatkui 15.30. Konduktöörin kuulutuksen mukaan varmuutta vian korjautumisesta ei ollut ja matka pysähtyi seuraavaksi Lempäälän kohdalla. Matka jatkui sitten Riihimäelle, jossa ravintolavaunu meni kiinni, koska ravintolavaunun henkilökunnan oli siirryttävä pohjoiseen menevään junaan.

Helsinkiin juna saapui puolitoista tuntia aikataulusta myöhässä.

///artikkelia päivitetty lisätiedoilla klo 16 ja klo 17

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »