keskiviikko 27.5.2020 | 14:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Urheiluseuralle merkittävät taloudelliset vahingot – Ylivieskan Kuula keskeyttää Ryskyarpajaiset

Ismo Kunelius
To 19.3.2020 klo 12:57

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Urheiluseura Ylivieskan Kuula ilmoittaa keskeyttävänsä tämän vuoden Ryskyarpajaiset. Ne ovat olleet seuralle merkittävä tulonlähde.

Arpajaisten piti alkaa 27. maaliskuuta Ylivieskan Ryskypäivillä. Ryskypäivien peruuntumisen jälkeen Kuulan tavoitteena oli aloittaa arpamyynti normaalilla aikataululla ja saada korvaavaa myyntiä kauppojen ovilla ja kesän yleisötapahtumissa.

– Valtioneuvosto suositteli tämän viikon päätöksessään välttämään oleilua yleisillä paikoilla. Seura katsoo, että arpojen myynti kauppojen ovilla on tätä oleilua. Lisäksi kesällä olevien isojen yleisötapahtumien järjestäjien taholta on noussut esiin riski, että Ryskypäivien lisäksi myös muita alkukesän isoja yleisötapahtumia tullaan perumaan, kertoo Kuula tiedotteessaan.

Muuttuneessa tilanteessa Kuula ei aloita arpojen myyntiä ollenkaan. Tällöin yli 50 000 euron arvoinen traktori ja muut palkinnot jäävät seuran omistukseen. Kuula hakee uuden arpajaisluvan myöhemmin siinä vaiheessa, kun koronaviruksen takia myynti on jälleen helpompaa.

Arpajaisten peruuntuminen aiheuttaa Kuulalle merkittävät taloudelliset vahingot. Keskeyttämällä arpajaiset seura kuitenkin minimoi taloudellista menetystä.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »