tiistai 26.5.2020 | 21:08
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

KPV kohtaa HJK:n Suomen cupissa 16. kesäkuuta – cupin aikataulut selvillä välieriin saakka

Juha Savela
Ke 13.5.2020 klo 08:41 | päivitetty ke 08:51

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

KPV palaa jalkapallokentille tämän kauden virallisissa otteluissa tiistaina 16. kesäkuuta, kun se kohtaa Suomen cupin neljännesvälierissä HJK:n Kokkolassa. Ottelu jäi pelaamatta maaliskuussa juuri neljännesvälierien alla koronatilanteen takia.

Palloliitto kertoi verkkosivuillaan cupin uudet pelipäivät, jotka ovat nyt selvillä välieriin saakka.

Cup pelataan välieriin saakka ennen Veikkausliigakauden alkua kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla. Neljännesvälierien lisäksi myös puolivälierät ja välierät on arvottu jo keväällä. Ottelut on nyt aseteltu välieriin saakka.

Neljännesvälierät pelataan tiistaina 16.6. ja keskiviikkona 17.6. siten, että arvontakaavion ylemmän puolen neljä ottelua pelataan tiistaina ja alemman puolen neljä ottelua keskiviikkona. Vastaavasti puolivälierät pelataan tiistaina 23.6. ja keskiviikkona 24.6. sekä välierät viikonloppuna 27.–28. kesäkuuta.

Ottelukaaviossa KPV–HJK-ottelun voittaja kohtaa 23.6. puolivälierissä vieraskentällä TiPS–TPS-ottelun voittajan.

Kauden 2020 miesten Suomen Cupin finaalin samoin kuin Kakkosen Cupin finaalin ajankohta tarkentuu myöhemmässä vaiheessa.

Koronatilanteen takia voimassa olevat rajoitukset saattavat seuraavan kuukauden aikana muuttua merkittävästikin ja tarkemmat ohjeistukset cupin ottelutapahtumien osalta annetaan lähempänä otteluiden pelaamista.

KPV:n kotiottelu pelataan todennäköisesti Santahaan tekonurmella, koska Keskuskenttä on remontissa. Kentälle on tulossa lämmitettävä tekonurmi ja remontin pitäisi valmistua kesäkuun lopulla.

Suomen cupin jatko-ohjelma:

Neljännesvälierät:

Tiistai 16.6.

KPV–HJK klo 18.00, TiPS–TPS, KTP–Ilves, MP–FC Haka.

Keskiviikko 17.6.

Jippo–FC Inter, KaaPo–KuPS, AC Oulu–FC Honka, PeKa–FC Lahti.

Puolivälierät: 23.–24.6., välierät 27.–28.6.

//Juttua täydennetty ottelukaaviolla puolivälierien suhteen//

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »