tiistai 26.5.2020 | 20:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Törebodasta Kokkolan Hermeksen kautta ison maailman kaukaloihin – Kuuntele Keparin kulmalla podcastin tuoreesta jaksosta, kun maalivahti Miika Wiikman kertoo lonkkavammaan päättyneestä urastaan

Juha Savela
Pe 15.5.2020 klo 18:30 | päivitetty pe 20:02

Kokkolalaisillekin tuttu maalivahti Miika Wiikman joutui tänä keväänä tekemään kipeän päätökseen ja päättämään pitkän ammattilaisuransa. Lonkkavamma ei enää pelaamista sallinut.

Keparin kulmalla -podcastin tuorein jakso on leikkaamaton tallenne Wiikmanin haastattelusta, jossa maalivahti kertoo urastaan. Siitä miten ruotsalaissyntyinen pikkupoika meni ensi kertaa kaukaloon, muutti 18-vuotiaana äitinsä kotikonnuille Kokkolaan ja ponnahti Hermeksen kautta isompiin ympyröihin.

Wiikman on urallaan kohdannut kiekkomaailman suuria nimiä Henrik Lundqvistista Jukka Jaloseen. Onpa kiekkokiertolaisen uralle mahtunut eksoottisempiakin kiekkomaita, joista varsinkin Englannin Nottingham jätti ikuiset jäljet maalivahtiin.

Tallenteelta selviää myös, miten IK Kronan liittyy Wiikmanin uraan.

Kuuntele tallenne tästä.

Keskipohjanmaa: Muistoja maskin takaa – Maalivahti Miika Wiikmanin 16 kauden kiekkouraan mahtui menestystä ja mestaruuksia, mutta myös pettymyksiä ja kiekkokiertolaisen elämää

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »