maanantai 1.6.2020 | 00:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti Tuure Boelius esittää vuoden 2020 Kesäkumibiisin: "Hengitä on herkkä, rauhallinen ja lohdukas. Sopii hyvin tähän maailmantilanteeseen"

Päivi Savela
Pe 22.5.2020 klo 09:43

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Tubettajana suosioon noussut, television Tanssi tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu artisti Tuure Boelius esittää vuoden 2020 YleX:n Kesäkumibiisin.

19-vuotias Tuure Boelius muistaa kuulleensa Cheekin Jossu-kappaleen radiosta vuosia sitten ja ajatelleensa, kuinka siistiä olisi päästä tekemään Kesäkumibiisiä.

Koska kesä 2020 on festariton ja muutenkin poikkeuksellinen, yhdessä biisin muiden tekijöiden Jurekin ja Henna Sarriolan kanssa he halusivat tehdä jotain vähän erilaista.

– Hengitä on herkkä, rauhallinen ja lohdukas. Sopii hyvin tähän maailmantilanteeseen, Boelius kertoo.

Boeliuksen mielestä on huomionarvoista, että Kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti.

– Ehkä mäkin olisin nuorempana kaivannut jotain tällaista. Toisaalta kappale on aika sukupuoleton.

Jo 25. kertaa järjestettävä kampanja viestii turvallisuudesta: seksin perustana on osallistujien turvallinen olo – silloin voi puhua ehkäisystäkin vapaasti.

Boelius esittää kampanjan biisin ensimmäistä kertaa livenä YleXPopissa, joka järjestetään virtuaalisesti lauantaina 30. toukokuuta. Konserttia voi seurata suorana Yle Areenasta ja Yle TV2:lta klo 16–23.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »