torstai 16.7.2020 | 17:19
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

OP Keski-Pohjanmaa ja OP Kalajoki yhdistyvät marraskuussa

Riikka Sipilä
Ti 2.6.2020 klo 19:35

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

OP Kalajoki sulautuu OP Keski-Pohjanmaahan marraskuussa. Pankkien edustajistot päättivät yhdistymisestä kokouksissaan tiistaina.

– Pankkien väliset neuvottelut sujuivat hyvässä hengessä alusta alkaen, kertoo OP Keski-Pohjanmaan hallituksen puheenjohtaja Pekka Nikula.

Yhdistymisellä on tarkoitus varmistaa kilpailukykyiset ja monipuoliset palvelut asiakkaille myös nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

– Olen hyvin iloinen yhdistymispäätöksestä, sillä se on ennen kaikkea asiakkaiden etu. Voimien yhdistäminen antaa meille hyvät lähtökohdat vastata asiakkaiden tarpeisiin ja parantaa palvelukykyä, kertoo OP Kalajoen hallituksen puheenjohtaja Juhani Tolonen.

OP Kalajoen henkilökunta siirtyy OP Keski-Pohjanmaan palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja kaikki nykyiset konttorit jatkavat toimintaansa

– Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi, sillä asiakassuhteet jatkuvat entisellään. Esimerkiksi tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät samoina. OP Kalajoen omistaja-asiakkaat siirtyvät OP Keski-Pohjanmaan omistaja-asiakkaiksi ja säilyttävät heille kuuluvat oikeudet, OP Kalajoen toimitusjohtaja Leena Pajumaa kertoo.

– Uuden pankin vahvemmat hartiat mahdollistavat entistä suurempien paikallisten yrityshankkeiden sekä maa- ja metsätaloushankkeiden rahoituksen, toteaa OP Keski-Pohjanmaan toimitusjohtaja Jyrki Rantala.

OP Keski-Pohjanmaan toimitusjohtajana jatkaa Jyrki Rantala. Leena Pajumaa nimitetään johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »