Paikallisuutiset

Kokkolalainen Jukka Paananen hiippakuntavaltuuston puheenjohtajaksi – Varapuheenjohtajaksi valittiin Ylivieskan kirkkoherra Eija Nivala.

Piispa Jukka Keskitalo arvioi koronakevään vaikutuksia kirkon toimintaan ja totesi, että taloudellinen sopeuttaminen on edessä myös hiippakunnassa.

Piispa Jukka Keskitalo totesi, että taloudellinen sopeuttaminen on edessä myös hiippakunnassa. Hannu Kallunki valittiin maallikkojäseneksi ja kokkolalainen Jukka Paananen hiippakuntavaltuuston puheenjohtajaksi.
Piispa Jukka Keskitalo totesi, että taloudellinen sopeuttaminen on edessä myös hiippakunnassa. Hannu Kallunki valittiin maallikkojäseneksi ja kokkolalainen Jukka Paananen hiippakuntavaltuuston puheenjohtajaksi. Kuva: Picasa

Hiippakuntavaltuuston puheenjohtajaksi alkavaksi nelivuotiskaudeksi valittiin Jukka Paananen Kokkolasta. Varapuheenjohtajaksi valittiin Ylivieskan kirkkoherra Eija Nivala. Hiippakuntavaltuusto on 14 maallikosta ja seitsemästä papista koostuva luottamuselin, jonka tehtävänä on tukea ja edistää kirkon

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä