maanantai 13.7.2020 | 01:47
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan mielipide: Koulukkaille kesätöitä

Pe 26.6.2020 klo 18:30

Viime aikoina kaikki ovat huomanneet, että sadetta ei ole taivaalta tullut minkään vertaa. Sen seurauksena ei myöskään nurmikonleikkuulle ole ollut sellaista tarvetta kuin normaaliaikoina.

Eikö voitaisi ihan hyvin pistää porukka siistimään tienvieriä roskista, kun niitä sinne kertyy. 400-vuotiaalle Kokkolalle olisi eduksi, että paikat olisivat siistinä. Näin kyettäisiin antamaan kuva vieraillekin, että kaupunki välittää asukkaistaan ja heidän hyvinvoinnistaan sekä vieraistaan.

Samoin nurmikonleikkuun takia hulevesikaivojen kannet täyttyvät roskista, kun harvan leikkaajan olen nähnyt niitä siivoavan. Ajoväylien reunoilla olevat kaivonkannet ovat roskia täynnä. Auta armias, kun viimein tulee kova sadekuuro, niin veden pitäisi päästä kulkemaan tai käy niin että roskat päätyvät hulevesivserkon tukkeeksi ja aiheuttavat rakennuksille vahinkoa. En aikoihin ole nähnyt kaupungin huuhtelevan viemäreitä.

Hulevesimaksu kyllä kyetään keräämään, vaikka taivaalta ei vettä sada.

Kaupungin kujia ja katuja kiertelevien kaupungin autojen sisältä huonosti näkee tilanteen, mikä hulevesiviemäreissä on. Pitäisi jaksaa astua ulos ja mennä ihan kunnolla toteamaan, onko tarkkailukaivot rapaa täynnä.

Ei tarkoita, että kaikki on täydellisen hyvin, jos vesi ei lainehdi.

Hulevesimaksun maksaja

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »