Paikallisuutiset

Jan Vapaavuori uskoo, että pienemmissäkin kaupungeissa voidaan vaalia kaupunkikulttuuria: "Varmin tapa taistella poismuuttoa vastaan on vaalia elävää kaupunkikeskustaa"

Vapaavuoren mukaan monessa kaupungissa tehtiin jo virhe, kun kaupunkikeskustan ulkopuolelle alettiin kaavoittaa tontteja kauppakeskuksille.

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori on toiminut aiemmin muun muassa elinkeinoministerinä ja asuntoministerinä. Hän myös pyrki kokoomuksen puheenjohtajaksi, mutta silloin Alexander Stubb tuli valituksi.
Helsingin pormestari Jan Vapaavuori on toiminut aiemmin muun muassa elinkeinoministerinä ja asuntoministerinä. Hän myös pyrki kokoomuksen puheenjohtajaksi, mutta silloin Alexander Stubb tuli valituksi. Kuva: Arttu Laitala

Tapaaminen Helsingin pormestariJan Vapaavuoren kanssa on sovittu samalle aamulle, kun päivän Helsingin Sanomat on kertonut pormestarin ja apulaispormestareiden huonoista väleistä. Virkamiehet ja poliittiset päättäjät ovat kertoneet pormestarin puuttuvan välillä pieniinkin asioihin ja ohittavan välip

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä