maanantai 21.9.2020 | 05:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Pallo pyörii sateesta huolimatta tänä iltana Keskuskentillä – Märkää on, mutta myrsky taitaa "myöhästyä".

Seppo Luokkala
Ke 16.9.2020 klo 14:28

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Miesten Ykköspesiksen kolmas loppuottelu siirrettiin keskiviikolta ennustetun myrskyn ja runsaan sateen vuoksi. Kokkolan ja Pietarsaaren Keskuskentillä on ohjelmassa Ykkösen jalkapalloilua. Tällä tietoa ottelut KPV–MyPa ja Jaro–EIF pystytään pelaamaan.

– Kävin yhden kieppeillä katsomassa Keskuskentällä ja se näytti niin hyvältä kuin vain voi. Ei tietenkään voi tietää, mitä neljässä tunnissa tapahtuu. Näillä näkymin ottelu voidaan pelata ja vieläpä ihan kohtalaisella kentällä, sanoo Jaron toimitusjohtaja Fredrik Haga.

Haga huomauttaa, että ottelun erotuomari tekee viime kädessä päätöksen siitä, pelataanko vai ei.

– Tuomari tulee paikalle siinä puolitoista tuntia ennen peliä ja tarkastaa kentän. Olin yhteydessä Palloliiton Peter Lundströmiin ja kerroin sinne kenttätilanteesta. Ekenäsin ei tarvitse kääntää bussiaan ympäri, Haga toteaa.

Pietarsaaressa toki toivotaan, että vesisateen jatkuessa kenttä kestää eikä kärsi kohtuuttomasti kello 18.30 alkavan ottelun rasituksesta.

Kokkolan Keskuskenttä uusittiin alkukesästä ja salaojitus huolehtii nykyisin liiasta vedestä. Valmentaja Niko Kalliokoski meni kentälle kello 14 jälkeen varmana siitä, että ottelu Myllykoskea voidaan pelata. Valottomalla kentällä aloitetaan jo kello 17.

– Gnistan-pelissä tuli kovasti vettä, mutta kenttä pysyi hyvänä. Eiköhän ottelu voida pelata, koska sade on aika ollut aika hillittyä, eikä myrskytuulikaan taida ehtiä tänne alkuillan aikana, Kalliokoski arvioi.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »