perjantai 30.10.2020 | 06:17
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Myran liukastui kotikentällään – Pallo tyhjään maaliin maalivahdin suistuttua nurmeen

La 26.9.2020 klo 19:00

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

ALAVETELI

Peräti harmillisesti päättyi IK Myranin lauantainen naisten jalkapallon Ykkösen ottelu kotijoukkueen kannalta. Turun Weikot teki 2–1 (0–0) voittomaalin kolmannella lisäminuutilla ja kovin harvinaisella tavalla.

Keltapaidat olivat hallinneet selvästi ottelua, mutta maalinteossa ei ollut onni myötä. TuWe nousi kulmapotkun jälkitilanteesta tasanumeroihin, kun pelattuna oli 73. minuuttia.

Lisäajalla lähes työttömänä koko iltapäivän ollut maalivahti Tia Lindqvist liukastui ja Veroniva Timlinin laukaus upposi keskeltä maaliin. Alavetelin kenttä oli petollisen liukas ja se kostautui ikävästi Myranille.

Veera Koskela oli avausjaksolla pari kertaa läpi, Vera Mattila tykitti ylärimaan ja Tanja Ali-Marttilakin hukkasi hyviä tilanteita. Pelin 59. minuutilla Ali-Marttilan keskitys tarjosi Koskelalle paikan laukoa kotijoukkue johtoon.

– Kauan olen ollut mukana, mutta harvoin on näin huonolta maistunut. Kotikenttä osui nyt Myrania omaan nilkkaan, arvioi valmentaja Magnus Slotte tappion tuonutta tilannetta.

Myranin asema Ykkösen keskikastissa on suhteellisen vakaa etenkin nyt, kun Sportille hävitty peli on kääntynyt 3–0-voitoksi. Sport peluutti ottelussa edustuskelvotonta pelaajaa.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »