tiistai 20.10.2020 | 02:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja viikonlopun jälkeen – Chydeniuksen koulun korona-altistukseen liittyviä uusia tapauksia ei ole toistaiseksi ilmennyt

Arja Kangas
Ma 28.9.2020 klo 16:14

Uusia koronavirustartuntoja ei ole todettu Soiten alueella viikonlopun jälkeen, kertoi Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite maanantaina iltapäivällä.

Soiten mukaan Chydeniuksen koulun korona-altistukseen liittyviä uusia positiivisia testituloksia ei ole toistaiseksi ilmennyt. Tilanne Chydeniuksen koululla on ollut maanantaina rauhallinen.

Karanteeniin määrätyt 3. ja 4. luokan oppilaat ovat siirtyneet etäopetukseen. Opetus- ja kouluruokailujärjestelyt on tehty koko karanteenin ajalle. Koululla on tehty tehosiivous ja koulupäivien aikana noudatetaan tehostettua hygieniaa. Koulun muut oppilaat jatkavat normaalisti lähiopetuksessa. Tilannetta kokonaisuudessaan on käyty läpi oppilaiden ja henkilökunnan kanssa.

Kuluneen kahden viikon aikana Soiten alueella on todettu yhteensä seitsemän koronavirustartuntaa. Yhteensä koko pandemian aikana Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu 47 koronavirustartuntaa.

Pieni nuha olikin korona – Erkkilän perheessä Kokkolassa varmistui kaksi koronatartuntaa lauantaina: "Tämä oli täydellinen yllätys, oireita ei oikein ollut, mikä oli ongelmallista", sanoo Juha Erkkilä

Toinen viikonloppuna todettu koronatartunta Kokkolassa on KPK Yhtiöiden työntekijällä – Toimitusjohtaja Mikko Luoma kiittelee Soitea ripeästä toiminnasta: "Tämä on ollut luottamusta kasvattava kokemus"

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »