torstai 29.10.2020 | 06:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Oulun Kärpät viikoksi karanteeniin koronavirustartunnan takia – Yhteistyötä Kärppien kanssa tekevän Kokkolan Hermeksen kilpailutoiminta ei keskeydy

Vili Ruuska
La 17.10.2020 klo 06:49 | päivitetty la 07:01

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kokkolan Hermeksen yhteistyöseurana toimivassa Oulun Kärpissä on todettu koronavirustartunta, Hermes tiedottaa verkkosivuillaan. Kärpät on asetettu karanteeniin 24.10. saakka.

Liiga-joukkueen jäsen ei ole ollut toiminnassa mukana 14.10. alkaen, kun hänelle oli todettu flunssaoireita. Sairastunut henkilö on lieväoireinen ja kotihoidossa.

Kärpät pelasi KalPaa vastaan Kuopiossa perjantaina 16.10. Kärppien sivuilla kerrotaan, että asiantuntijoiden mukaan altistumista ei ole tapahtunut. KalPa voi jatkaa toimintaansa normaalisti.

Kärppien ja Hermeksen viimeisin pelaajaliikennesiirto tapahtui 6.10., eikä kyseisellä pelaajalla ole ollut oireita. Hermeksen toiminta jatkuu normaalisti. Joukkue matkustaa lauantaina Kajaaniin Mestiksen runkosarjaotteluun Hokkia vastaan.

//17.10. kello 6.52 Päivitetty juttua.

Lue myös:

Koronakaranteenista karsintaan – Pietarsaarelainen FC United pääsee viimeinkin valmistautumaan naisten Ykkösen nousukarsintaan

Kiireinen jakso edessä karanteenista vapautuneella Pietarsaaren Jarolla jalkapallon Ykkösessä

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »